Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Na 50-jarig jubileum wordt het stokje overgedragen

Guillaume Janssen krijgt nieuwe eigenaar

Zonweringsbedrijf Guillaume Janssen krijgt een nieuwe eigenaar. Oud-directeur André Janssen heeft, nadat hij zijn pensioen heeft aangekondigd (en na zijn 50-jarig jubileum,  het stokje overgedragen aan Jos Stoit, als nieuwe eigenaar-directeur. Formeel gaan alle aandelen van de diverse BV's van Janssen, met terugwerkende kracht van 1 januari 2021, over naar die van Stoit.


André Janssen en Jos Stoit.

Samen met de huidige personeelsbezetting gaat Jos Stoit door met de reeds ingezette wereldwijde expansie, kwaliteitsimpulsen en hoge servicestandaard van bijzondere zonweringssystemen en confectie van zonweringsdoek. Recent werden de doek- en productieafdelingen al uitgebouwd en vergroot. Ook worden de eigen gebouwen binnenkort voorzien van duurzame isolatie en zonnepanelen. 



Jos Stoit heeft ruime ervaring binnen de nationale en internationale zonweringsmarkt. Hij was als directeur eerder actief voor onder andere Schellekens & Schellekens, Hunter Douglas en Wonnink Zonwering. Verder heeft hij een bewezen track record als strategisch consultant en fusiedirecteur. Hij ziet marktkansen en een hoge groeipotentie bij Guillaume Janssen en gaat vol energie en gedreven aan de slag vanaf begin juli.
 
In 1967 heeft Guillaume Janssen de handelsonderneming opgericht en vanaf 1971 is zijn zoon André Janssen algemeen directeur. Hij is een echte pionier en zorgt samen met zijn team voor diverse innovatieve oplossingen.

Meer informatie:
Guillaume Janssen
Braunstraat 1
8013 PR Zwolle
038 467 0010
info@gjbv.nl
www.gjbv.nl

Publicatiedatum: