Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Foscarini presenteert gouden (wand)lamp

Een asymmetrische compositie van vormen met een zachte, natuurlijke noot: Bahia is een decoratieve wand- en plafondlamp die wordt gekenmerkt door zijn theatrale aanwezigheid en bijzondere charme. Met zijn unieke ontwerp creëert hij een harmonieus spel van licht en schaduw.

Nieuw is Bahia Oro (goud). Voor een beperkte periode is Bahia nu verkrijgbaar in een speciale editie, samen met de kleinere variant Bahia Mini. Deze speciale editie van Bahia heeft een centrale plaat in een subtiele mat gouden tint, die hem een charismatische uitstraling geeft en hem decoratiever maakt dan ooit tevoren.De verspringende vormen van de over elkaar bevestigde panelen doen denken aan een luchtfoto van een archipel en creëren een verrassende visuele diepte. Bahia is geïnspireerd op de vormen van een ringvormig rif. Het matte goud doet denken aan het zand dat baadt in warm zonlicht.

Bahia Oro is een lamp met een sprankelende sculpturale uitstraling, zelfs als de lamp niet brandt. Als de lamp schijnt, creëert Bahia Oro een fascinerende compositie van lichte en donkere tinten. Dit maakt dat Bahia Oro een lichtbron en decoratief object tegelijk is. Het licht schijnt langs het gebogen oppervlak, dat enigszins asymmetrisch is in vorm en opstelling, en vervaagt naar de randen toe.

Meer informatie:
Foscarini
www.foscarini.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven