Onderneming gespecialiseerd in maatwerk voor raamdecoratie

Nieuwbouw voor Talent4Blinds van Copahome

In Servië heeft Copahome sinds 2018 de beschikking over productiebedrijf Talent4Blinds (T4B). Via LinkedIn toonde eigenaar Patrick Vervisch afgelopen weekend plannen, waaruit blijkt dat het Belgische bedrijf alles gereed heeft om te gaan nieuwbouwen. De onderneming, gespecialiseerd in raamdecoratie met als grootste productcategorieën rolgordijnen, horizontale jaloezieën, doupli en plissé, maakt dan ook een flinke groei door.

Zoon Edward Vervisch vertelde onlangs: "We doen nu alles zelf, begonnen daar met vijf mensen, inmiddels werkt er honderd man met een eigen managementteam. We maken er producten zoals houten en aluminium jaloezieën, plissé- en doupligordijnen en Easy Fit-systeem. Dat zorgt voor een eenvoudige montage zonder boren, gemonteerd in een kader, rechtstreeks aan te brengen op het kozijn met magneetstrips. Verder produceren we ook voor Europese bedrijven onder private labels."
In de afgelopen paar jaar werden alle twaalf collecties van Copahome herzien. Dat heeft het bedrijf geen windeieren gelegd. "Na de lancering zagen we de omzet flink groeien. De verticale jaloezieën is nog de enige collectie die we nog moeten vernieuwen", liet sales- en marketingmanager Edward Vervisch in een eerder interview met Wonen360 weten.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven