Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Complete Grill Cooking Suite met 15 verschillende methodes

Officine Gullo presenteert barbecuecollectie

Officine Gullo presenteert de nieuwe barbecue collectie, een Grill Cooking Suite die dezelfde ongeëvenaarde prestaties garandeert als een top restaurant keuken. Door een erfenis van innovatie en vakmanschap te combineren met kooksystemen van de hoogste kwaliteit, omarmen de Officine Gullo barbecues een nieuwe wereld van culinaire mogelijkheden, door een echte buitenkeuken te bieden in één enkele suite.

Dankzij een reeks geavanceerde accessoires kunnen thuiskoks tot 15 verschillende kookmethodes uitproberen, van het gebruikelijke grillen tot roken, stomen en frituren. De barbecues worden geleverd met accessoires die bestaan uit gespecialiseerde kookzones. Een frituurpan, pastakoker of wokring kunnen worden geplaatst nadat de roosters zijn verwijderd.



De Officine Gullo Professional Grills zijn uitgerust met krachtige en zeer gespecialiseerde branders die in staat zijn om hoge temperaturen en prestaties op restaurantniveau te bereiken. De infrarode branders bereiken 800° in slechts 4 minuten en bereiden het vlees 50% sneller dan de gewone barbecue, waardoor vlammen worden vermeden die het voedsel zouden kunnen verbranden. Het "V"-vormige rooster vangt bovendien de natuurlijke sappen, vetten en aroma's op, waardoor het voedsel een unieke smaak krijgt en al zijn kwaliteiten behoudt.

De barbecues zijn vervaardigd uit roestvrij staal van de hoogste kwaliteit 316, zonder enig ijzerhoudend element, en bieden dus een ongeëvenaarde duurzaamheid en totale weerstand tegen corrosie, plus een elegant design. De robuuste stalen structuur wordt gecombineerd met precisiemechanica, een toonbeeld van de expertise van Officine Gullo in het vervaardigen van hoogwaardige en functionele kooktoestellen.

De barbecues onderscheiden zich zowel door de professionele kwaliteit van het kooksysteem als door hun exclusieve design. Het roestvrij staal van de structuur kan in elke kleur uit het RAL-gamma worden gelakt, alsook in aangepaste kleuren op aanvraag, naast de afwerking met iconische messing details. Elke BBQ kan dus volledig op maat gemaakt worden en uniek zijn. De barbecues zijn verkrijgbaar in drie modellen: Grill Cooking Suite 100, Grill Cooking Suite 140 en Grill Cooking Suite Plus. Dezelfde modellen zijn verkrijgbaar in vrijstaande en inbouw uitvoeringen.

Bron: archiproducts.com

Publicatiedatum: