Snelgroeiende sanitairketen verlicht haar nieuwste showroom met CLS

Sanitairkamer heeft inmiddels vier prachtige badkamershowrooms in Nederland. In Nieuwegein, Harderwijk, Grootebroek en Zoeterwoude zijn de nieuwste badkamertrends en badkamerstijlen te vinden. De vestiging in Zoeterwoude maakt sinds februari 2021 gebruik van hoogwaardige CLS LED armaturen.

De keten beschikt over een bijzonder sterke, klantvriendelijke, online verkoopomgeving, en wil de kwaliteit van haar bedrijf ook uitstralen in de fysieke winkels.

De gehele showroom wordt verlicht door de Jade S armaturen middels bevestiging in een 3-fase rail, terwijl de Ruby Pendant armaturen rechtstreeks zijn bevestigd aan het plafond. De Ruby Pendant creëert perfect werklicht met een warme uitstraling . Een mooie combinatie van diverse CLS armaturen! CLS beschikt inmiddels over een zeer uitgebreide collectie armaturen voor toepassingen in de woonwereld, waarbij een groot aantal armaturen werden ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande ondernemers uit de woonwereld. De verlichting is dan ook duidelijk ontwikkeld vanuit de praktijk wensen.

Als lichtkleur is er gekozen voor de , speciaal voor meubelketens ontwikkelde, 3000 Kelvin lichtbron met CRI van ≈92. De lichtkleur is bepaald in overleg met de met de facilitaire manager van  Sanitairkamer, middels een demonstratie op locatie. “De mooie LED spots van CLS hebben een passend design, dit zorgt ervoor dat wij in onze winkel nog meer uit onze producten kunnen halen.”, aldus de verantwoordelijke binnen Sanitairkamer .

CLS armaturen worden volledig in Nederland ontwikkeld en geproduceerd, door de grote productieaantallen zijn de prijzen zeer competitief. Wij bieden een volledige 5 jaar garantie. 

Daarnaast maken de ervaren lichtadviseurs gratis lichtplannen voor showrooms vanaf 500 m2. Ondernemers kunnen zelfs gebruik maken van  de CLS  "stelservice" waarbij een ervaren lichtadviseur de armaturen optimaal instelt op specifieke opstellingen.

CLS heeft in de afgelopen jaren tientallen meubelzaken tot volle tevredenheid van zowel de ondernemers alsmede ook de verkoopmedewerkers ingericht.

Door de enorme goede kleurechtheid van de verlichting zien verkoopmedewerkers het aantal klachten van klanten over verkeerde kleurstellingen van geleverde producten enorm afnemen, wat een
forse besparing op kostbare retours oplevert.

Voor een vrijblijvende demonstratie kunt u contact opnemen met CLS middels tel. 026 32 63 677 of via info@cls-led.com.

Meer informatie:
CLS LED
Bijsterhuizen 2523
6604 LM Wijchen
T: +31 (0) 26 326 36 76
info@cls-led.com 
www.cls-led.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven