Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Badkamer is niet meer de monotoon betegelde ruimte waar je een paar keer dag moet zijn"

"Persoonlijke wellness en extra goed voor jezelf zorgen zijn hét credo geworden voor dit jaar", meldt Dekker Zevenhuizen in een persbericht. "Dit jaar mag de badkamer zelfs een luxe ruimte worden. Aan gemak en genot absoluut geen gebrek."

"Er zijn twee belangrijke trends te benoemen, die op een leuke wijze zijn vormgegeven door Qisani, van Dekker Zevenhuizen. Het is inmiddels een ijzersterk Nederlands merk met luxe badkamermeubilair en – accessoires. Het merk is verkrijgbaar bij de meeste gerenommeerde verkooporganisaties van hoogwaardig badkamerinterieur."

Badkamertrend 1: Rural Chic
Qisani omschrijft deze trend als groots en een exclusief effect. " Denk daarbij aan bijvoorbeeld prachtige keramische platen met een uitvergrote onyx of marmeren adering. Wat opvallend is, is de keuze om op elke wand in de badkamer ander materiaal te plaatsen. Dat doet wat met je. Een ander effect ontstaat. De badkamer is niet meer de monotoon betegelde ruimte waar je een paar keer dag even moet zijn."



Badkamertrend 2: Soft Stream

"Het is eigenlijk niet zo verrassend dat we sinds het coronajaar 2020 veel meer op zoek zijn naar de holistische benadering. Thuis wil je tot rust komen en de drukte van alledag laten voor wat het is. De zoektocht naar die rustgevende sfeer is essentieel; deze vertaalt zich daarom dóór naar de badkamer."

Qisani laat zien dat het bij deze trend gaat om zachte, zogenoemde iriserende accentkleuren. Er zijn meer vloeiende lijnen in het geheel, die zijn gecombineerd met een mix van luxe materialen waardoor het eindresultaat tot tevredenheid stemt.

"Net als bij Rural Chic geldt dat de functionaliteit op een hoog niveau staat. Er is een prima maatwerkprogramma bij Qisani. Denk daarbij aan wastafels en badmeubels, met prachtige bijpassende spiegels, planchetten, regalen en kolomkasten."

Meer informatie:
Dekker Zevenhuizen
www.dekkerzevenhuizen.nl 

Publicatiedatum: