Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De lente hangt in de lucht bij Cassina

We hebben allemaal weer zin om naar buiten te gaan en zorgeloos te genieten in de zon. De Outdoor Collection van Cassina bestaat uit opnieuw vormgegeven tijdloze klassiekers die perfect zijn om buitenruimtes sfeer te geven. De producten onderscheiden zich door de aandacht voor detail, kwaliteit, comfort en de onmiskenbare stijl van Cassina, die hiermee haar visie op meubelen voor binnenshuis uitbreidt naar terras, tuin en openbare ruimtes.

Na de introductie van het Trampoline-ligbed van Patricia Urquiola is de serie uitgebreid met een nieuwe armstoel, een tweezitsbank en drie onderling te combineren modules, waarmee in buitenruimtes uitnodigende en comfortabele opstellingen kunnen worden gecreëerd.

Trampoline kenmerkt zich door een afgeronde, golvende belijning en het speels gebruik van handgevlochten polypropyleen en nylondraad voor de rugleuning. De lichte, neutrale kleuren worden gecombineerd met kussens in bloempatronen, die ook verkrijgbaar zijn met franjes, om het ultieme buitengevoel te creëren.

Trampoline is daarnaast milieuvriendelijk. Dankzij onderzoek van het Cassina Lab in samenwerking met het Cassina R&D centre en Poli.design in Milaan, kon collectie van duurzame, uit Italië afkomstige materialen worden vervaardigd. De panelen voor de zittingen zijn van RFM, een gerecycled glasvezel, dat met de hand wordt afgewerkt en 100% recyclebaar is. De kussens zijn gevuld met polyurethaan met een omhulsel van 100% gerecycled vulmateriaal van PET. Er is ook een nieuwe outdoor-bekledingsstof van gerecycled plastic verkrijgbaar. Deze Futura-stof werd exclusief door Reviva ontwikkeld voor Cassina, en is vervaardigd van een 100% recyclebaar polyestergaren gemaakt van gerecycled PET.

De Outdoor Collection van Cassina omvat ook unieke ontwerpen van Rodolfo Dordoni en Philippe Stark evenals accessoires, lampen en kleden die specifiek voor buitengebruik werden ontwikkeld en waarmee een warme en uitnodigende sfeer kan worden gecreëerd.

Meer informatie:
Cassina
www.cassina.com 

Publicatiedatum: