Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BLIP, wastafels die balans en minimalisme symboliseren

Het Italiaanse Arbi Arredobagno brengt een nieuwe wastafelcollectie op de markt. De collectie luistert naar de naam BLIP en is ontworpen door Meneghello Paolelli Associati. De wastafels zijn op een dusdanige manier ontworpen dat het aan de verschillende esthetische en dimensionale eisen kan voldoen. Balans en minimalisme zijn de kernwoorden.

De collectie omvat een wastafel die in het blad geïntegreerd zijn, wat momenteel veel wordt toegepast, en een wastafel die perfect kan worden toegepast in kleine ruimten. Het gaat dan om een kast en blad die wat minder diep zijn, maar de wastafel blijft comfortabel en groot. De collectie geïntegreerde wastafels is ook verkrijgbaar in een uitvoering met dubbele wastafel.

Wat de collectie zo bijzonder maakt is de zorgvuldige aandacht voor de splashback, die als een natuurlijke voortzetting van de rand is geplaatst. Hiermee wordt het een praktisch compartiment afgebakend op de plek waar de kraan is geïnstalleerd. Dit kan tevens als functionele ruimte worden gebruikt voor alledaagse voorwerpen zoals zeep.

De collectie is een mix van design met een sterk materiaalcomponent en zeer geschikt voor een modern interieur. De wastafels zijn vervaardigd van witte Tekno Deimos of gekleurde Tekno Geacril in de populaire matte afwerkingen. Het kleurenpalet van de Tekno Geacril-varianten is enorm: crème, duifgrijs, cement, olifantgrijs, lagune, boerderijrood en comodorogroen. De wastafels voldoen hiermee aan de verschillende behoeften en geven elke ruimte een persoonlijke en originele touch.

De wastafels kunnen worden gecombineerd andere items, zoals douchebakken, badkuipen en handdoekrekken uit de Irba-collectie van Arbi Arredobagno.