Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe lampen Louis Poulsen kenmerken zich door subtiele details en rechthoekig lichtspel

In 2020 introduceert Louis Poulsen de LP Slim Box als uitbreiding op de LP Slim-serie, bestaande uit eigenzinnige lampen die geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen en architecturale ruimtes. Met deze toevoeging aan de LP Slim-serie biedt Louis Poulsen zowel rechthoekige als ronde versies van de moderne maar toch ook klassieke LP Slim-armaturen aan en speelt hiermee in op de uiteenlopende behoeften op het gebied van stijlvolle designverlichting.  

LP Slim Box maakt het eenvoudig om een verscheidenheid aan ruimtes efficiënt te verlichten en tegelijkertijd een gestroomlijnd design toe te voegen aan ieder interieur. Louis Poulsen ontwierp en ontwikkelde de LP Slim Box met hetzelfde oog voor detail en design als de LP Slim Round, waarin zowel architecturale als designeisen samenkomen voor het gebruik in diverse open ruimtes, zoals kantoren, werkplaatsen, ontvangstruimtes en vergaderzalen.

De manier waarop de LP Slim Box het licht verspreidt, benadrukt het ontwerp van de behuizing. De lamp kan in de lengterichting worden geïnstalleerd als een dubbele unit, waarmee nog meer verlichtingsmogelijkheden worden gecreëerd. Met zijn slanke, rechthoekige behuizing, die een hoog efficiënte verlichting omkadert, verspreidt de LP Slim Box een direct en naar beneden gericht licht. De lamp omvat ook een indirecte lichtcomponent voor een sfeervolle plafondverlichting.   

Met een ruim assortiment aan productversies biedt de LP Box-serie een keur aan mogelijkheden voor het creëren van een esthetische, aangename en comfortabele sfeer die beantwoordt aan diverse functionele behoeften. De LP Slim Box kan worden verlengd, waardoor hij nog veelzijdiger toepasbaar is, terwijl de LP Slim Round verkrijgbaar is in drie verschillende maten en op vier verschillende manieren kan worden opgehangen. Dit alles maakt de Slim-lampenfamilie ideaal voor het verlichten van zowel grote als kleine ruimtes.

De LP Slim Box is verkrijgbaar vanaf november 2020.

www.louispoulsen.com 

Publicatiedatum: