Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Een lichtbron die de bestaande armaturen upgradet"

Expo Trading Holland lanceert nieuwste ontwikkeling op lampengebied

Tijdens de Vakdagen in Nieuwegein presenteert Expo Trading Holland (ETH) de nieuwste en een unieke ontwikkeling op lampengebied: Pucc. "Het is een lichtbron die de bestaande armaturen upgradet", laat woordvoerder Matthijs Grip weten. 

Vanuit het bedrijf ETH in Gorinchem heeft hij samen met Stefan de Koning de afgelopen jaren vele armaturen ontworpen en ontwikkeld. "Uiteraard zijn hiervoor talloze lichtbronnen op de markt, maar wat wij misten was een lichtbron die ondersteunend is aan het armatuur", legt Matthijs uit. "Soms gaat er teveel aandacht uit de lichtbron wat af kan leiden van het armatuur."

De lichtbron Pucc is minimalistisch en zorgt juist voor een upgrade van hang-, vloer-, wand- of tafellamp. "Het is een LED lichtbron met een extreem klein formaat maar mét een E27 fitting. De ledlamp heeft hoog vermogen en heeft een drie standen dimfunctie, waardoor elk armatuur gelijk een dimfunctie krijgt."

ETH heeft de lamp ontwikkeld en is gericht op huishoudelijk én professioneel gebruik. "De totale lengte van de lichtbron is 4,5 cm bestaande uit een 2,8 cm grote fitting en een kleine, slechts 1,7 cm lichtbron. Er wordt nog gewerkt aan een E14 variant én een versie die traploos dimbaar is", blikt Matthijs alweer vooruit.

Eerder verscheen een bedrijfsreportage van Expo Trading Holland op het nieuwsplatform van Wonen360.

Meer informatie:
Expo Trading Holland B.V.
Galvaniweg 6
4207 HM  Gorinchem
T. +31(0)183-631378
[email protected]
www.expotrading.nl