Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Modular Lighting gaat een stap verder

Verschillende smaken, verschillende interieurs. En dus breidde designer Jeffrey Huyghe zijn originele Shellby-ontwerp uit met een opzetbare cap beschikbaar in vijf verschillende kleuren. Een extra personality boost voor het design dat door zijn geestige verfijndheid sowieso al aan karakter geen gebrek had. Modular Lighting Instruments gaat met Shellby Skins een stap verder in de moduleer- en personaliseerbaarheid van architecturale verlichting.



Het startpunt van de Shellby Skins is een maagdelijke parelmoeren extensie op de twee uitvoeringen van Shellby (zwart en wit). Het wit van deze Shellby Skins switcht tussen verschillende mysterieuze allures: afhankelijk van de lichtinval soms rozig, dan weer humeurig grijs en saliegroen. "Intrigerend en betoverend, net als de binnenkant van een schelp."



“Een diepgang in de afwerking die verkregen wordt door het adoniseren”, vertelt Huyghe. “Door de kleur kan je de structuur van het ruwe materiaal nog zien, het resultaat van het zandstralen van de bekleding voordat ze geanodiseerd wordt. De intense kleur, in combinatie met deze structuur, tilt de afwerking echt naar een hoger niveau.”

Meer informatie:
Modular Lighting
www.supermodular.com

Publicatiedatum: