Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

"Aanvrager werkt mee aan de vernietiging van het faillissement"

UPDATE: Legt Inkoop-Combinatie Holland B.V. na meer dan honderd jaar het loodje?

Zoals eerder gemeld is 19 augustus de Inkoop-Combinatie Holland B.V. uit Rotterdam (Zuid-Holland) door de rechtbank in Gelderland failliet verklaard. Curator mr C.G. Klomp liet afgelopen donderdag desgevraagd weten dat het faillissement bij verstek is uitgesproken. Dit betekent dat de rechter een veroordeling heeft uitgesproken terwijl de gedaagde niet in de procedure is verschenen. 

In het eerder gepubliceerde artikel werd verder gemeld dat advocaat Klomp van Bierman Advocaten in Tiel in gesprek ging met de directie. Hij meldde toen dat niet uitgesloten is "dat we in verzet gaan, maar dat moeten we nog bespreken en onderzoeken. Ik kan dus nu niet op zaken vooruitlopen."

Akkoord
Dat gesprek heeft inmiddels plaats gevonden. Woordvoerster Gitty Verleg laat desgevraagd weten dat Inkoop-Combinatie Holland inderdaad een probleem heeft. "Maar de tegenpartij is reeds akkoord gegaan met ons bezwaar", geeft ze aan. "Het faillissement is buiten mijn aanwezigheid (als gevolg van een misverstand) uitgesproken. Verzet wordt aangetekend en de aanvrager van het faillissement zal ook mee werken aan de vernietiging van het faillissement."

Apart bedrijf
In het donderdag gepubliceerde artikel werd verder gemeld dat o.a. Beach7 Outdoor Furniture onder Inkoop-Combinatie Holland B.V. valt. 'In Tuintrend Waalwijk worden buitenmeubelen aangeboden van dochterbedrijf en fabrikant BEACH 7', meldde ons nieuwsplatform. Gitty benadrukt dat Tuintrend een apart bedrijf is en dus niet onder het door de rechtbank uitgesproken faillissement valt. "Tuintrend Waalwijk is een andere entiteit met andere activiteiten", benadrukt Gitty.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven