Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

In nachtelijke uren zien wie er voor de deur staat

Gira, fabrikant van deurstationsystemen, probeert keer op keer zijn producten weer kloppend de markt op te brengen. Zo ook bij het Gira 106 systeem. Het apparaat 106 is verkrijgbaar in edelstaal, aluminium en wit gelakt. Tot de functies behoren de camera- en displaymodule, deurstation- en spraakmodule en verschillende belknopmodules. Samen vormen zij een harmonieus totaalbeeld dat individueel naar wens kan worden samengesteld. 



De modules met camera zijn voorzien van een zwarte, glazen afdekking van veiligheidsglas. Achter de verwisselbare zwarte glasplaat verbergt zich een camera met hoge lichtgevoeligheid. Dankzij een detectiehoek van 85° hebben de bewoners altijd zicht op wat zich bij hun voordeur afspeelt. Innovatieve technologieën zorgen ongeacht de lichtomstandigheden voor een helder beeld; zelfs rechtstreeks invallend zonlicht of felle koplampen in het donker van de nacht veroorzaken geen storende effecten. Dankzij de zwart-witmodus van beschermde infraroodcamera kun je ook in het donker goed zien wie er voor de deur staat.

Meer informatie:
Gira
www.gira.nl 

Publicatiedatum: