Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Nieuwe sales- en exportmanager bij By-Eve

Vanaf 1 juli is Pascal Welten aangesteld als sales -en exportmanager bij het eigentijdse design verlichtingsmerk By Eve.

By Eve is een modern, eigentijds verlichtingslabel van designer Sandra Peters. Op dit moment zijn er verkooppunten in België, Nederland, Duitsland en Scandinavië, die in de komende tijd naar andere landen worden uitgebreid."Het is mijn uitdaging om van By Eve, met onze huidige kwaliteit en waarden, een internationale speler te maken in de verlichtingsmarkt", vertelt Pascal. 

"Over vijf jaar willen we, door vernieuwing, design en duurzaamheid nog steeds een zo actuele collectie hebben als dat we nu hebben. Op korte termijn gaan we een uitgebreide collectie uitbrengen met LED lampen om zo de duurzaamheid verder te verbeteren bij onze producten."

Over By Eve
"Als afgestudeerde modeontwerper begon ik mijn carrière bij een bekend Nederlands modelabel", aldus eigenaar Sandra Peters. "Na 4 jaar besloot ik ondernemerschap uit te proberen en werd mijn eerste zakelijke onderneming een realiteit: EVE-damesmode."
 
"Nadat ik mijn bedrijf had verkocht, begon ik aan een nieuw carrièrepad in interieurontwerp. Het bloed van een modeontwerper zit diep, maar in feite hebben mode en interieurontwerp nogal wat gemeen. Ik kwam op het idee om buitengewone glasgeblazen getinte bollen te maken. Voor de perfecte finishing touch heb ik ook bijpassende ophangsystemen ontworpen.

Wat begon als een 'gril', is uitgegroeid tot de succesvolle BY EVE-collectie."

Meer informatie:
By Eve
www.byeve.be


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.