Designradiator Vertiga zorgt voor hoog vermogen bij zeer lage water temperatuur

Maximale afgifte, het laagste energieverbruik én een uniek design; dat is de Vertiga Hybrid van Jaga. Deze dynamische designradiator zorgt voor een hoog vermogen bij een zeer lage watertemperatuur. In combinatie met een warmtepomp kan de Vertiga Hybrid zelfs ook niet-condenserend koelen. Hiermee introduceert Jaga de eerste designradiator voor verwarming én koeling.Maximale afgifte

Warmtepompen en andere duurzame energiebronnen werken met steeds lagere watertemperaturen. Traditionele radiatoren worden hierdoor veel groter om het nog behaaglijk warm te krijgen. Dankzij de toepassing van het Dynamic Boost Hybrid-systeem is dit voor de Vertiga van Jaga niet nodig. Vertiga Hybrid bevat twee dynamische warmtewisselaars die zorgen voor een snelle reactie en een hoog vermogen bij een lage watertemperatuur. Daarnaast heeft de radiator een dubbele werking. In combinatie met een warmtepomp is de Vertiga Hybrid namelijk geschikt voor niet-condenserende koeling. 

Hoogste comfort
De Vertiga Hybrid zorgt niet alleen voor de hoogste afgifte, maar reageert ook snel op temperatuurwisselingen. Ook bij de niet-condenserende koeling is dit snelle reactievermogen cruciaal. In een ruimte kan de temperatuur snel veranderen, door bijvoorbeeld de zon die naar binnen schijnt of de oven die aan staat. De slimme radiator reageert hier direct op en regelt nauwkeurig de juiste temperatuur. De temperatuursensoren zorgen automatisch voor de geschikte werkingsstand; verwarmen of koelen.

Opties in design
De Vertiga Hybrid is er in verschillende design-uitvoeringen. Zo is er de Vertiga Kirei, waarbij niet alleen het systeem duurzaam is, maar ook het materiaalgebruik. Het paneel van Kirei is gemaakt van het niet-eetbare gedeelte van soja, iets wat vroeger na de sojaoogst verloren ging. Deze organische radiator is een echte eyecatcher in het interieur. Naast de Kirei, is er ook de Vertiga Primo, met een strak design in verschillende moderne kleuren.

Over Jaga
Al ruim 50 jaar levert Jaga binnenklimaatconcepten over de hele wereld. Daarbij zet het bedrijf vol in op innovatieve duurzame ontwikkelingen als het gaat om koelen, verwarmen en ventileren van gebouwen en woningen. Jaga-medewerkers zijn echte Climate Designers; zij voelen de urgentie om producten te ontwikkelen die niet alleen het binnenklimaat, maar óók het buitenklimaat ten goede komen.

Meer informatie:
Jaga
www.jaga.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.