Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Familiebedrijf Jacobs Elektro Groep viert 65-jarig bestaan

"Domotica is de snelst groeiende innovatie"

Jacobs Elektro Groep bestaat 65 jaar en dit wordt ondanks alles toch nog gevierd. "Wij hebben geen speciale acties rondom het jubileum", vertelt Maud Wijnhoven, management assistente. "Wel hebben wij bij alle medewerkers een bierpakket bezorgd zodat er geproost kon worden op het 65-jarig bestaan, en zodat we hen uiteraard konden bedanken voor al hun inzet. Wij hadden dit graag met z’n allen samen gevierd, maar vanwege corona was dit helaas niet mogelijk."


Eigenaar Manfred Jacobs met rechts gerealiseerd project.

Het is een heus familiebedrijf. Opgericht in 1955 door Wim Jacobs sr., de grootvader van Manfred Jacobs. Het bedrijf is van grootvader, op zoon op kleinzoon overgegaan. Het Brabantse elektronicabedrijf is gespecialiseerd in (woon)beveiligingssystemen, domoticasystemen en elektronische installaties. Laatste jaren is er op dit gebied heel veel veranderd laat Maud weten.

"Hopelijk komt er steeds meer aandacht voor energiezuinige woningen en bedrijfspanden, wij denken graag mee om tot duurzame oplossingen te komen. Ook het thema circulair bouwen en installeren krijgt steeds meer aandacht. Wij doen dan ook ons uiterste best om hierin op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Doordat wij zijn aangesloten bij ElektroNed, wisselen wij hier met enkele partners van ElektroNed ideeën over uit, om de duurzame ambities die er zijn ook daadwerkelijk te kunnen realiseren."Maud vertelt dat de techniek laatste jaren erg veel innovaties heeft meegemaakt, vooral de domoticasystemen maken veel ontwikkelingen mee. "Domotica is wel de snelst groeiende innovatie. Afgelopen jaren hebben we twee collegabedrijven in Breda overgenomen. Groei is belangrijk voor de ontwikkeling van een bedrijf, dus onze groeiambities zullen nog wel even blijven."

Jacobs Elektro Groep heeft zich op het gebied van utiliteitsprojecten gespecialiseerd. "Vroeger waren de technische installaties niet zo belangrijk in een utiliteitsproject. Tegenwoordig zijn de installaties wel een belangrijk onderdeel van de bouw van een pand."

Meer informatie:
Jacobs Elektro Groep
www.jacobselektro.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven