Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Martijn van 40LUX:

'Voor iedere situatie hebben we originele oplossingen bedacht om ze op te hangen'

Sinds twee jaar hebben Beerd van Stokkum en Jeroen Wesselink onder de naam Hommage Department hun krachten gebundeld. Met als resultaat een serie hang-en tafellampen.

De ontwerpers van Hommage Department zijn bij het ontwerpen geïnspireerd door natuur, kunst, architectuur en industrieel design. Ze zijn begonnen met kleine designs en groeien steeds meer uit tot grotere designs. "Wij zien ons bedrijf in de toekomst net zo hard groeien als onze producten", aldus een woordvoerder van Homage Department.De eigenzinnige lampen verkrijgen hun prachtige uitstraling doordat de ontwerpen zijn uitgevoerd in pure materialen zoals beton, porselein en hout, en met oog voor detail. Elke lamp van Homage Department is handgemaakt, uniek en een mooie decoratieve aanvulling voor in huis. 

"De modellen worden niet grootschalig geproduceerd, er zijn voor iedere situatie originele oplossingen bedacht om ze op te hangen. Een hanglamp aan een simpel schroefoogje ophangen behoort tot het verleden."Bij Hommage Department verdient een mooie lamp natuurlijk een minstens zo mooie ophanging. "De ontwerpen van Homage Department worden verkocht door heel Europa. Doordat de producten allen met de hand worden gemaakt is een ieder uniek. Je zal in Denemarken dus nooit een zelfde armatuur tegenkomen als in Portugal. Hij oogt misschien hetzelfde maar wie oog voor detail heeft ziet dat deze handgemaakt is."

Er is daarom voor iedere plek in huis wel een unieke staan en of hang accessoire ontworpen. Doordat alle lampen en accessoires onderling ook prachtig te combineren zijn maak je bij Hommage gegarandeerd een one of a kind!

Meer informatie:
Hommage Department
www.hommagedepartment.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven