Fabrikant Lixero komt met verlichting die afstand bewaard

Tom Trommelen: 'Wij bieden de oplossing voor de ondernemer die met zijn handen in het haar zit'

Veel retailers zijn op zoek naar oplossingen voor de anderhalve meter maatschappij. Verlichtingsfabrikant Lixero schijnt de oplossing te hebben voor de peinzende ondernemer.

Tom Trommelen, marketing manager bij Lixero: "In samenwerking met een tweede partij zijn we aan het brainstormen geweest over de afstandsstickers. Hoe kunnen we deze vervangen? De stickers worden vies en verslijten, deze zijn geen visitekaartje voor de winkel. Na heel wat ideeën zijn er een aantal eindproducten uitgekomen. We hebben een LED spot ontworpen waarmee je allerlei soorten vormen kan projecteren, met als voorbeeld: pijlen, cirkels, voetjes, logo’s, etc. Voor in de winkels met gangpaden van één meter twintig hebben we een ander soort routineverlichting ontworpen. Een armatuur met een groene en rode LED-buis. Deze kunnen worden opgehangen in het gangpad, zo kan de consument aan de kleur zien waar ze mogen lopen."Vooral supermarkten zijn geïnteresseerd in het product, zo vertelt Tom. "Albert Heijn heeft interesse getoond voor toepassingen bij de AH to go, en de Routing verlichting. De Aziatische winkelketen Oriental heeft ook interesse in onze producten. Doordat we dit product nog maar sinds vandaag (11 mei, red.) volledig af hebben kunnen wij nog geen referentieprojecten laten zien. Binnenkort mogen wij bij de lokale Etos een proefinstallatie doen als referentie. Ons team gaat samen met de experts van de klant in gesprek om zo de beste oplossing te bieden voor het afstandsprobleem." 

Toekomst
"We hopen dat deze coronacrisis snel voorbij is en weer terug kunnen naar het normale leven. Maar tot die tijd bieden wij graag de oplossing voor de ondernemer die met zijn handen in het haar zit."

De verlichtingsarmaturen zijn na de anderhalve meter maatschappij ook goed inzetbaar voor andere doeleinden. "In de projectiespots kunnen andere lenzen ingedraaid worden. Heeft de supermarkt een marketingcampagne die ze normaal op stickers laten afdrukken, dan kunnen ze deze vanaf nu projecteren. De LED armaturen kunnen worden vervangen in wit licht, zo dienen ze als normale verlichting", zo besluit Tom.

Meer informatie:
Lixero
Hendrik Mesdagstraat 2
5753 DA Deurne
Info@lixero.eu
www.lixero.eu


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven