'Kan worden ingesteld in drie sterktes'

Blomus breidt serie uit met grote lampen

Op het eerste gezicht lijkt het een nieuwe tafellamp, maar deze lamp kan ook hangen of liggen. De LED lamp Ani is verkrijgbaar in drie kleuren en ontworpen door kaschkasch. Het ontwerp is gemaakt van solide materialen in combinatie met geavanceerde LED-technologie waardoor deze lamp geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik.

De ambitie van ontwerpstudio kaschkasch is om met de Ani Lamp in elke verlichtingsbehoefte in huis te kunnen voorzien. Dit werd de motivatie om de collectie uit te breiden met een extra grote tafellamp en nieuwe vloerlamp. Deze uitbreiding betekend meer licht in elke ruimte in en om huis. Geef meer sfeer aan de tuin, het terras of het balkon met deze verplaatsbare verlichting. Bovendien kan de kap ondersteboven worden gedraaid waardoor de lichtbron decoratie wordt. Ani Lamp kan worden ingesteld in drie sterktes. Ook is hij uitgevoerd in een white, satellite, magnet en geheel nieuw komt de kleinste versie ook in de kleur nude.

Ani Lamp is verkrijgbaar via blomus dealers en via blomus.com 

Wie is kaschkasch?
kaschkasch is een Duits ontwerpduo dat in 2011 is opgericht. Het duo bestaat uit Florian Callus en Sebastian Schneider, die beiden een voorliefde hebben voor strakke en simpele ontwerpen met details of functies die soms kleine verrassingen bevatten. kaschkasch ontwerpt naast lampen ook meubels en accessoires voor Ligne Roset, Living Divani, Menu en Hay.

Meer informatie:
Blomus
www.blomus.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven