Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Maatwerk interieurbouwer levert wandplank en verlichtingselement in één op

Wandplank.nl brengt een maatwerkkwaliteit wandplank én verlichtingselement in één. Op basis van de meest gebruikte afmetingen en toepassing uit het verleden is een basis wandplank ontwikkeld die online, door het invullen van opties, kan worden geoptimaliseerd voor iedere situatie.

''Onze 20-jarige ervaring als interieurbouwer in het maken van maatwerk interieurprojecten, uiteenlopend van keukens tot en met garderobekasten, gebruiken wij als startpunt voor Wandplank.nl'', aldus Rene van EnerO Home Services B.V., waar de website onderdeel van is.

Wandplank is de functionele blinde plank standaard voorzien van verlichting. De 3 standen dimbare LED-verlichting is traploos regelbaar van warm wit tot koel wit “tunable white”. Zo heb je werklicht boven het aanrecht tijdens de voorbereiding van het diner of gezellig sfeerlicht tijdens de maaltijd. De plank is eenvoudig zelf te monteren met de gratis boormal die bij iedere wandplank geleverd wordt.

Voor het aansluiten van de verlichting volstaat een stopcontact. De voeding voor de spots zit onzichtbaar verwerkt in de zwevende plank. De schakelaar-dimmer en de energiezuinige led-spots zijn vlak aan de onderzijde ingelaten.

''Omdat veel wandplanken worden geplaatst in ruimtes waar extra verlichting wenselijk is, worden de wandplanken standaard uitgevoerd met zuinige regelbare LED-verlichting. Zo is de vraag naar functionele verlichting in keukens toegenomen, omdat keukenontwerpen vaker worden uitgevoerd zonder bovenkasten en dat was voorheen de positie voor spots.''

De Wandplank heeft een standaard diepte van 25 cm en is in lengte per millimeter te bestellen van 80 tot 180 cm.

Via de website kan in een paar stappen de wandplank besteld worden, die iedereen eenvoudig zelf kan monteren. Deze wordt geleverd met een gratis boormal en alle nodige montagematerialen.

Meer informatie:
Wandplank.nl
info@wandplank.nl  
www.wandplank.nl