Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hollands Licht werkte voor nieuwe collectie samen met award winnende ontwerper

Voor de Axle serie werkte Hollands licht samen met de award winnende Nederlandse ontwerper Alex de Witte, die al jaren lang experimenteert met glas in zijn ontwerpen. Axle is het resultaat naar een studie van het breken van licht en gelaagdheid. De verhoudingen van de lagen glas leiden tot een onderscheidende en stoere, maar tegelijkertijd toegankelijke vorm.

Vakmanschap
De kappen zijn van mond geblazen glas en zijn beschikbaar in drie formaten (small, medium en large) en vier kleuren: Opal White, New Brown, Antique Green en Smokey Blue. Axle kan als enkelvoudige hanglamp worden toegepast, maar ook in een mix van kleuren en maten in een standaard cluster van 3 of 5.

Wat betreft de techniek: we hebben twee licht oplossingen ontwikkeld: een dimbare LED filament lichtbron (COB 9w met lens) en een E14 fitting met een dimbare custom ontwikkelde LED bron. Beide opties hebben een warme uitstraling en geven functioneel licht.

Meer informatie:
Hollands Licht
Cruquiusweg 111 L
1019 AG Amsterdam
info@hollandslicht.eu    
www.hollandslicht.eu 

Publicatiedatum: