Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

JUNG speelt met flexibele verlichting in op multifunctionele ruimtes

Flexibel wonen is al een tijdje trending in de interieurwereld. Waar de woonkamer spontaan een werkkamer wordt, wijzigen ook de eisen aan de verlichting. Het wordt complexer. Plug & Light is op dat moment exact wat je nodig hebt: een lichtopzetstuk voor lichtcontactdozen.

Dankzij Plug & Light van JUNG hoeven lampen niet langer vast geïnstalleerd te worden. Met haar ledspot en led wandstraler speelt JUNG in op de multifunctionele inzetbaarheid van ruimtes. Het moderne ledsysteem bestaat uit een lichtcontactdoos, die tegelijkertijd de voeding vormt en waarop verschillende lichtopzetstukken kunnen worden geplaatst. Zonder boren, zonder losmaken van klemveren, zonder lastig montagewerk. Plug & Light lichtopzetstukken worden door een magneet op de lichtcontactdoos vastgehouden, deze levert de verlichting zowel de nodige voeding als gegevens: de lichtopzetstukken kunnen perfect gedimd worden.

Ledspot
Dankzij de flexibele verstelbaarheid kan de ledspot zowel aan het plafond als aan de wand bevestigd worden. Zo is de ledspot 360° draaibaar en 90° zwenkbaar. 

Schakel in de keuken van directe functionele verlichting op het werkblad naar indirecte sfeerverlichting tijdens het eten.

Led wandstraler
De asymmetrische lichtverdeling van de led wandstraler zorgt voor een vlakverlichting met dieptewerking. Door de draaibaarheid van 360° geeft de wandstraler naar boven gericht een indirecte sfeerverlichting. Richt de verlichting naar opzij en belicht mooi objecten rondom.

Schakel van een hoogbelichte ruimte naar een sfeervol verlichte ruimte dankzij de dimtechnologie.

Plug & Light is beschikbaar in verschillende kleuren en is te combineren met de verschillende JUNG ramen in de A- en LS-range, waaronder ook LS 990, LS ZERO, A FLOW en A 550. 

Meer informatie:
Plug & Light
www.jung.nl 

Publicatiedatum: