Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

UMAGE introduceert nieuwe vormen lampicoon

Het Deense merk UMAGE introduceert twee elegante vormen van het veericoon, vernoemd naar de twee dochters van de ontwerper. De nieuwe vormen Evia en Esther openen mogelijkheden met de bestaande Eos-collectie.

De naam Eos is afkomstig van de Griekse mythologie, de godin
van de dageraad, verwijzend naar hoe de lampenkap eruit ziet als wolken in de lucht en de twee nieuwe vormen zijn niet anders. Evia en
Esther zijn verkrijgbaar in wit en in twee verschillende maten. De lampen kunnen gecombineerd en op elkaar afgestemd worden in clusters van verschillende grootte en vormen om betoverende wolken in het plafond te creƫren.



EOS ESTHER 
Esther is een elegante en slanke wolk die aan het plafond hangt,
die kan worden gedraaid en opgehangen vanuit vier verschillende hoeken, zich uitstrekkend de flexibiliteit en het visuele effect van de lampenkap. De ovale vorm van Esther maakt het een elegante oplossing voor de eettafel.

EOS EVIA
Evia lijkt op de vorm van de bijenkorf en is een magnetisch
designstuk. De Evia lampenkap zal het middelpunt van de aandacht zijn als kroonluchter in de woonkamer of hal.

''Bij UMAGE maken we functionele en tijdloze ontwerpen die lang meegaan, optimaliseren we de opslag en transportkosten met platte verpakkingen, om luxe voor iedereen toegankelijk te maken.'' Na 10 jaar introduceert UMAGE COPENHAGEN voor het eerst ook meubels en woonaccessoires, volgens hetzelfde slimme concept. 

VIP Agencies
Stijn Ketelaar is eigenaar van VIP Agencies, de exclusieve agent in Nederland voor drie Deense design labels: UMAGE, WOOD AND VISION en We Do Wood. Betaalbare verlichting, meubels & gifts voor het middensegment.

www.vipagencies.nl 

Publicatiedatum: