Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Samenwerking met Maretti Lighting

Nieuwste ontwerp lichtarmatuur van Ingrid Roos te zien tijdens Object Rotterdam

Het werk van Ingrid Roos bevindt zich op de grens van kunst en design, bestaat uit kunstobjecten, site specific (licht)installaties en lichtarmaturen, minimalistisch en helder van vorm met als centraal thema ” licht “.

Haar lichtarmatuur Line|UP was vorig jaar voor het eerst te zien tijdens de designbeurs ObjectRotterdam. Line|UP is een minimalistisch ontwerp bestaande uit 3 lijnen en een lichtbron. Door zijn subtiele karakter past Line|UP in ieder interieur. De stijl van de lichtbron bepaalt namelijk de look. En die kies je zelf! Een mooie klassiek vormgegeven variant of eentje volgens de laatste interieur trends. Line|UP leunt tegen de muur en is dus verplaatsbaar.

Dat geldt ook voor haar nieuwste ontwerp lichtarmatuur Line|DOT.

Ook in Line|DOT zie je haar minimalistische aanpak terug. Het is een tijdloos ontwerp, bestaande uit 2 zwarte lijnen en een witte bol. De matte “frosted“ glasbol straalt een zacht licht uit dat gedimd kan worden. Het licht versterkt de eenvoudige vorm van het ontwerp en doordat de lichtbron verborgen is in de opale bol wordt het licht egaal verspreid over de wand.

Beide lichtarmaturen zijn een samenwerking met Maretti Lighting en te zien op Object Rotterdam 7-9 februari 2020 in het HAKAgebouw Rotterdam. 

Meer informatie:
Ingrid Roos
Info@ingridroos.nl
www.ingridroos.nl
www.maretti.com 
www.objectrotterdam.com

Publicatiedatum: