Moebe brengt keramische lampen op de markt

Ter gelegenheid van IMM Cologne presenteerde de Scandinavische designstudio Moebe een nieuwe collectie keramische lampen samen met de nieuwste toevoegingen aan het reksysteem.

"Wij geloven dat een goed ontwerp op zichzelf duurzaam kan zijn, niet in producten voor eenmalig gebruik, meubels die alleen bij een trend passen, of kwaliteit die niet lang meegaat", aldus Martin de Neergaard Christensen, Nicholas Oldroyd en Anders Thams, oprichters van Moebe.

Moebe ontwerpt alles in eigen huis en ontwikkelt zijn eigen producten tot productie. De producten zijn ontworpen met modulariteit in gedachten, ze zijn componentgebaseerd en kunnen gemakkelijk worden gerepareerd, geassembleerd en gerecycled.Ceramic Pendant
Met deze eenvoudige hanglamp kunt u direct of onder een hoek belichten. De lampenkap, hoewel rond aan de basis, is rechthoekig aan de bovenkant en zit los aan het snoer. Hierdoor kan de lampenkap naar links, rechts en volledig in de rondte draaien. Terwijl u dit doet, verandert de expressie tussen kegel en cilinder. De hanger kan los aan de zijkant van een bed of bank worden gebruikt of in combinatie boven een eettafel of voor een hele kamer.

Ceramic Pendant is ongeglazuurd, onbewerkt en verbrand bij meer dan 1.100° C, waardoor een uiteindelijk oppervlak ontstaat dat mat en met een fijne textuur is. De behuizing is handgemaakt, daarom varieert elke lamp enigszins in vorm, grootte en kleur, waardoor elke hanger uniek is.Ceramic Table Lamp
Ceramic Table Lamp is een lamp met een sculpturale vorm, die in alle richtingen kan worden verlicht. De lamp is opgebouwd uit drie onafhankelijke delen, een keramische behuizing, een keramische kap en een witte glazen lamp. De conische vorm van het lichaam zorgt ervoor dat de lamp op zijn plaats kan worden vastgezet en geeft de schaduw de vrijheid om volledig instelbaar te zijn. De keramische delen zijn handgemaakt, ongeglazuurd en onbewerkt, met kleurpigment gemengd in het porselein zelf.

Shelving System
Het nieuwe witte systeem introduceert een lichte uitdrukking in de collectie en komt zowel als volledig wit of gemengd met zowel eiken- als zwarte elementen. Het oppervlak van het witte systeem is anders dan zijn zwarte en eiken tegenhangers. Het heeft een PU-geverfde afwerking, waardoor een solide gelakt oppervlak ontstaat dat glad aanvoelt. Shelving System is volledig opgebouwd uit afzonderlijke onderdelen. Zodat u een volledig aangepast systeem kunt creëren dat perfect aansluit op uw behoeften.Cabinet

Met ons nieuwste onderdeel Cabinet bieden we eindelijk de mogelijkheid om die dingen te verbergen die je niet wilt laten zien - we hebben ze allemaal. De kast kan op elke hoogte in het systeem worden geplaatst en er kunnen nog steeds planken aan weerszijden worden geplaatst. De kast wordt compact verpakt en bestaat uit twee aangepaste planken, twee zijpanelen, een achterplaat en deuren. Met een interne plank als extra stuk. Net als bij de rest van het systeem, kan de kast worden gebouwd zonder extra gereedschap.

Meer informatie:
Moebe
info@moebe.dk
www.moebe.dk


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven