Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hartman maakt tuintrends voor 2020 bekend

Een nieuw jaar betekent nieuwe trends. Zo ook in de tuin. Leverancier van tuinmeubelen, loungesets en tuinsets Hartman maakt vijf trends voor 2020 bekent.

Kunststof kuip
De kunststof kuip is steeds vaker in tuinen te vinden. Dit komt omdat dit materiaal vele voordelen met zich mee brengt. Als eerste ziet de kunststof kuip er 'stylish' uit. Dit maakt een tuin moderner. Hiernaast is deze stoel met bijna elke tafel te combineren. Omdat de stoel te verkrijgen is in veel verschillende kleuren en varianten, maakt dit het nog gemakkelijker.



Teak
Teak is een natuur product. Dit past goed in de outdoor omgeving. Hartman verwacht dat mensen dit jaar steeds vaker tuinmeubelen vervaardigt uit teak neer zullen zetten in hun tuinen. 



Barsets om aan te tafelen
Sinds vorig jaar ziet Hartman steeds meer hoge tafels terugkomen in de tuinontwerpen. Dit is niet voor niets. Aan een hoge tafel zit je automatisch actief. Ook kun je aan een hoge tafel gemakkelijk meerdere plaatsen creƫren. Want naast de zitplekken kan er ook gestaan worden.



Looks van een indoor interieur set
Tegenwoordig worden tuinsets met een 'indoor interieur look' steeds populairder. De all weather sets van Hartman zijn hier een goed voorbeeld van.



Exclusieve ontwerpen
Tenslotte merkt het bedrijf uit Enschede op dat het buitenleven steeds belangrijker wordt. Mensen vinden het dus ook steeds belangrijker dat hun tuin een stukje trots is. Exclusieve ontwerpen dragen hier aan bij.



Meer informatie:
Hartman BV
info@hartman.nl
www.hartman.nl

Publicatiedatum: