Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vrijdagse vragenronde

In het Glazen Huis: Jerry Severins

Elke week leggen we mensen uit de interieurbranche wat vragen voor die niet direct over het werk gaan, maar juist een inkijkje geven in hun privéleven. 

Deze week In het Glazen Huis: Jerry Severins


Foto: Fotografie Plus - Manola van Leeuwe.

Jerry Severins (44 jaar) is geboren in Den Haag. Een trotse Hagenees met een dikke lach en passie die positief het leven ziet en hem ook graag zo bewandeld. In 2008 is hij begonnen als medewerker (account manager) bij Wave Kitchen Products en vanaf 2014 mede eigenaar. Naast het ontwerpen en technisch uitwerken van de collectie, is hij verantwoordelijk voor de commercie in Nederland.

Wat zijn je hobby’s?
Avondje legaal graffiti spuiten is de oudste hobby. Lol en leuke gesprekken met vrienden en dan samen iets moois maken is heerlijke ontspanning.  

Buiten mijn twee kids (Jim 12 en Jef 9) die ik graag help met hun hobby's en sporten, ben ik fan van een heerlijke wandeling over het strand of door het bos. Even de rust en balans vinden met heerlijke elementen om me heen. Genieten!

Qua sport doe ik hardlopen en tennis. Maar een rustmoment met een lekker boek voor de caravan ergens in Europa ligt me ook goed.

Wat is je lievelingseten?
Overdag een terrasje met een lekker broodje  en een verse jus,. In de avond Indisch of een heerlijk pasta,.. maar voor heerlijk verse gehaktbal mag je me ook wakker maken.

Op de juiste locatie met de juiste mensen smaakt bijna alles lekker. Maar geen oesters.... bah!

Wat is je favoriete vakantieland?
Ik kan van veel genieten: weekendje fietsen op de Veluwe of Texel, wandelen door de bossen op de Utrechtse heuvelrug, een zomer in Italië of verder weg naar Cuba of iets in Azië. Alles heeft zo zijn charme en kwaliteit.

Welke auto wil je graag op je oprit hebben staan?
Porsche 911 cabrio. De belijning en het gevoel van dat model is zo puur en goed. Tijdloos en nooit saai. Een fraaie Mini er naast voor mijn vrouw en de oprit is compleet. Oh nee, ook nog twee fietsen voor dat tripje naar het strand of de stad.

Wat is jouw woonstijl?
Modern maar wel met een warme sfeer er over. De combinatie van vuur, steen, leer, glas en mooie stoffen maken alles tot een warme luxe maar ook vriendelijk omgeving. Een huis waar je kan genieten van elkaar en van mooie producten, maar wel waar geleefd kan en moet worden.

Wie is je favoriete ontwerper?
Marcel Wanders. Een icoon voor elk interieur en een mega voorbeeld voor productontwikkeling.

Wat vind je de tofste beurs?
Milaan!  De presentaties, de materialen, de locaties in de stad, de Italiaanse wijn: een jaarlijks sprookje voor interieurliefhebbers.  Daar moet je gewoon zijn.  

Komend jaar (2020) hebben we onze eigen presentatieruimte in de stad (Masterly - the Dutch in Milano). Dat gaat weer anders genieten worden. Verheug me er nu al op (-;

Wat stoort jou het meest binnen de interieurbranche?
Ik ga graag uit van eigen kracht en stoor me niet snel. Iedereen mag van mij zijn ding doen, als je het maar met respect doet naar elkaar. Ga niet boven anderen staan of een haantje worden, einde van het verhaal hebben we allemaal elkaar vaak weer nodig.

Wat hoop je binnen tien jaar te bereiken?
Stap 1: Ik wil dan 54 zijn in goede gezondheid.

Stap 2: Hoop privé als zakelijk een stukje geschiedenis te hebben geschreven en de rest gaan we beleven.
Mijn motto: durf te doen en te leven en alles komt goed.