Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vrijdagse Vragenronde

In het Glazen Huis: Gaby Fecken-van Gestel

Elke week leggen we mensen uit de interieurbranche wat vragen voor die niet direct over het werk gaan, maar juist een inkijkje geven in hun privéleven.

Deze week In het Glazen Huis: Gaby Fecken-van Gestel.Gaby is getrouwd met (zaken)partner Peter Fecken, samen hebben ze drie kinderen: Casper (23), Pepijn (19) en Fee (16). "Onze kat heet Thijs Lodewijk."
Samen met Peter heeft ze HEMELSby architectuur & totaalbouw. Een ontwerpstudio en bouwbedrijf ineen zodat ze turnkey-projecten van A tot Z kunnen realiseren. 
"Daarnaast heb ik ‘GABLAB – Trendscenario’s’ waarbij ik trendontwikkelingen onderzoek op het gebied van lifestyle. Dus design, interieur, maar ook food, retail en fashion. Ik maak trendboeken, doe consultancytrajecten, geef lezingen, schrijf over trends voor een paar vaste titels, heb een eigen blog, maar ik maak bijvoorbeeld ook videocontent voor social mediacampagnes. Zodra het trend gerelateerd is ben ik enthousiast."

Wat zijn je hobby’s?
Reizen (citytrips zijn favoriet), feestjes organiseren, zwemmen en wandelen/hardlopen, moderne exposities bezoeken, uit eten gaan, bootje varen, zingen.  

Wat is je lievelingseten?
Oeoeh; eten door mijn moeder gemaakt.

Wat is je favoriete vakantieland?
Mag het ook steeds een andere bestemming zijn omdat ik van afwisseling hou? Anders Italië, Toscane en Umbrië. Dat is het hele jaar door altijd goed.

Welke auto wil je graag op je oprit hebben staan?
Een cabriolet! Rijden met je haren in de wind geeft een gevoel van vrijheid en blijheid, muziekje op en gaan. Heerlijk!

Wat is jouw woonstijl?
Hahaha, moeilijk te beantwoorden. Ik denk toch wel vrij tijdloos en ingetogen. Op dit moment zijn we bezig een door onszelf ontworpen huis te bouwen en ik heb de grote behoefte daar meer los te gaan met kleur. Eens kijken hoe lang ik dat vol hou. En of ik Peter daarin mee krijg😉

Wie is je favoriete ontwerper?
Paola Navone? Dirk vander Kooij? Moet ik kiezen?! Niet te doen.

Welk meubelstuk komt jouw huis niet in?
Een senioren relaxfauteuil die je achterover kan klappen met ingebouwde voetenbank; no way!

Wat vind je de tofste beurs?
Wie mij kent weet dat dat Milan Design Week is. En dat ik dan eigenlijk het liefste niet naar de beurs ga terwijl ik er wel een week rondloop.
De inspiratie ligt op straat daar. Letterlijk. En het is Italië he;-)

Wat stoort jou het meest binnen de interieurbranche?
Hmmm, ik kijk eigenlijk graag met een positieve blik vooruit en zie kansen waar anderen problemen zien dus sorry, dat kan ik niet beantwoorden.

Waar hoop je te staan over tien jaar?
Deze week stond ik op het IMM podium in Keulen met een lezing over hoe we wonen in 2030, dat is over 10 jaar…
In 2030 hoop ik dan ook nog graag in New York, London, Stockholm, Durban (Afrika) en Amsterdam te staan. En als trendconsultant multinationals te helpen met trendboeken en collectioneren; daar maak je me machtig blij mee.