Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vrijdagse Vragenronde

In het Glazen Huis: Ed Jansen van Doorn

Elke week leggen we mensen uit de interieurbranche wat vragen voor die niet direct over het werk gaan, maar juist een inkijkje geven in hun privéleven.

Deze week In het Glazen Huis: Ed Jansen van Doorn

Ed Jansen van Doorn is 51 jaar jong en al 27 jaar gelukkig getrouwd. "Samen hebben we twee kinderen, een dochter van 24 en een zoon van 19 jaar. Ik woon heerlijk in het Brabantse Vlijmen, een dorp dicht bij ’s-Hertogenbosch."

Sinds 11 jaar is Ed directeur van interstil Benelux, een dochteronderneming van interstil GmbH. Een familiebedrijf, geleid door Manfred en Jens Diedrischen. Interstil Benelux is hiervan een 100% zelfstandig opererende dochteronderneming. "Al 50 jaar ontwikkelen zij innovatieve ophangsystemen voor prachtige gordijnstoffen. Door hun passie voor technische perfectie, functioneel comfort en een uitzonderlijk design worden zij gedreven om steeds verfijndere oplossingen te creëren.
Zij sturen hun productie niet op een wereldtournee, maar hebben in Steinhagen in Oost-Westfale een omgeving gecreëerd waarin zij hun ideeën verder kunnen ontwikkelen tot succesvolle innovaties – gepassioneerd en nuchter. Het resultaat zijn gordijnroeden, binnenloop profielen en technologie voor paneelgordijnen waarmee zij een maatstaf op de markt zetten.
De producten kenmerken zich door een onderscheidende en onmiskenbare vormgeving. Duidelijk, eenduidig en expressief. Een collectie vol hoogtepunten, die meer dan 30 prijzen van gerenommeerde nationale en internationale designwedstrijden heeft verzameld. Dit is puur design."

Wat zijn je hobby’s
Behalve dat ik met hart en ziel mijn werkzaamheden verricht voor interstil Benelux, lees ik graag thrillers, hoe dikker het boek hoe beter. Tevens ben ik al 30 jaar een absolute Formule1 fan. Als het werk het toelaat ga ik graag een race live bezoeken maar iedere race,   voorbeschouwing en kwalificatie volg ik met veel belangstelling op TV. Sinds kort ben ik gestart met een cursus bridge, een moeilijk maar zeer interessant spel.

Wat is je lievelingseten?
Qua eten lust ik behoorlijk veel, gerechten met kip zijn favoriet en ik kan blij worden van witte bonen in tomatensaus. Als echte Hollander lust ik absoluut geen kaas (in geen enkele vorm!!).

Wat is je favoriete vakantieland?
Dat is Zwitserland, met name de omgeving bij het Lago Maggiore, een prachtige omgeving met over het algemeen schitterend weer. Daar kan ik echt genieten en ontspannen.

Welke auto wil je graag op je oprit hebben staan?
Ik rij voornamelijk graag in een betrouwbare auto, een echte voorkeur voor een merk heb ik niet. Ik ben nu erg blij met mijn BMW, een mooie auto, betrouwbaar, comfortabel en mooi afgewerkt.

Wat is jouw woonstijl?
Onze woonstijl vertegenwoordigt een mix van modern en een beetje retro, leefbaar en gezellig, warm en uitnodigend. Ik hou van een opgeruimde omgeving, zowel zakelijk en privé. 

Welke roede of rails komt jouw huis niet in?
Alle roedes of rails van de bouwmarkt en uiteraard van de concullega’s 😊, ook zal een hele klassieke lijn niet snel gemonteerd worden omdat dit niet past bij het interieur. Er hangen nu mooie golfplooi garnituren (W2) in edelstaal en daar ben ik erg tevreden over.

Wat vind je de tofste beurs?
Deco Off in Parijs is uiteraard uniek in zijn soort, maar elke beurs waar enthousiaste passievolle mensen komen vind ik super.

Wat stoort jou het meest binnen de interieurbranche?
De snelheid waarmee sommige leveranciers hun collectie veranderen en het ook niet meer leverbaar is waardoor er soms alternatieven gezocht moeten worden die onnodige kosten met zich mee brengen.

Wat hoop je binnen tien jaar te bereiken
Over 10 jaar hoop ik met nog evenveel plezier dit werk te kunnen en mogen doen samen met het enthousiaste super team van Benelux en Duitsland.