Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vrijdagse vragenronde

In het Glazen Huis: Lonneke van der Weyden

Elke week leggen we mensen uit de interieurbranche wat vragen voor die niet direct over het werk gaan, maar juist een inkijkje geven in hun privéleven.

Deze week In het Glazen Huis: Lonneke van der Weyden

Lonneke is, samen met Aard Keijser, eigenaar van Keijser&Co. Ze woont samen met hem en hun drie kinderen in een monumentaal pand aan de rand van het centrum in Nijmegen. Lonneke is moeder van Julius (16), Polle (15) en Olivia (11). Hond Pomme (boxer) maakt eveneens deel uit van het gezin.

Wat zijn je hobby’s?
Leuke dingen doen met het gezin. Of borrelen, eten met vrienden. Kunst, daar houd ik ook van. Maar ook veilingsites afstruinen, stedentrips uitstippelen, de leukste plekken zien. En uiteten, liefst in de mooiste restaurants.

Wat is je lievelingseten?
Ik vind heel veel lekker. Eten is sowieso een hobby van mij. Oesters, maar ook verse vis en kreeft, lekker eten op het strand. Of in de winter een heerlijke kaasplank.

Wat is je favoriete vakantieland? 
Ik hou van afwisseling, heb niet perse een vast vakantieland. Frankrijk en Italië vind ik lekker - ook qua eten. Maar vorig jaar zijn we met het gezin naar Amerika geweest. Daar hebben we een rondreis gemaakt. De natuur en het uitgestrekte land vind ik prachtig. Vooral de afwisseling in de reis was heel mooi. Luxe in Las Vegas en Los Angeles gecombineerd met het platteland en de natuur in de Grand Canyon, Bryce en het Yosemite park.Welke auto wil je graag op je oprit hebben staan? 

Ik rij al in een hele mooie, fijne auto, maar op mijn wensenlijstje staat een oldtimer Mercedes Benz 300 SL roadster in licht groen/grijzig... 

Wat is jouw woonstijl? 
Leefbaar en tijdloos, en vooral met persoonlijke twist. Ik hou erg van kunst en vind het leuk om dat te combineren met het interieur. En natuurlijk staan er veel Keijser&Co items in ons huis...

Welk meubilair komt jouw huis niet in? 
Een relaxfauteuil of zo'n sta op stoel.

Wat vind je de tofste beurs?
Parijs en Milaan. En dan vooral de combinatie een dag beurs en twee dagen centrum; inspiratie opdoen in de designdistricten en bij de galeries, musea etc.

Heb je een favoriete ontwerper? 
Hmmm... lastig op interieurgebied. Ik haal namelijk ook veel inspiratie uit de modebranche qua kleur, materialen etc. En dan vind ik Isabel Marant een mooi stijlvoorbeeld. 

Wat stoort jou het meest binnen meubelbranche? 
Ik stoor me niet snel ergens aan. Heb het idee dat iedereen altijd iets doet met een visie. Zelf vind ik het fijn om met mensen samen te werken, je krachten te bundelen. Een interieur is niet af met alleen Keijser&Co meubelen, daar hoort ook verlichting, kleden, kunst etc bij. Heel leuk om met de juiste partijen samen te werken aan een mooi resultaat.

Wat hoop je binnen tien jaar te bereiken?
Dat ik dan nog steeds met plezier werk én een mooi centrum in Grave is neergezet met Keijser&Co en de partners.

Reageren? lonneke@keijserenco.nl