Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Oppervlak voelt bijna als koraal"

Zenza lanceert nieuwe lijn verlichting en waxinehouders van natuurspons

Zenza heeft in samenwerking met vrouwen van een steungroep voor vluchtelingen in Egypte, gewerkt aan het produceren van haar nieuwe Loofah collectie. De lampen en waxinehouders zijn onlangs op de Maison & Objet beurs gelanceerd. Er is ook een Loofah lamp te zien geweest op de vt wonen&design beurs in het Earth House.

"Waarschijnlijk ken je de Loofah als een natuurspons voor een goede bodyscrub? Zenza vindt dat deze plant veel te goed is voor alléén het gebruik in de badkamer, en heeft daarom een hele nieuwe manier bedacht om deze plant een mooie plek in huis te geven. Het gedetailleerde oppervlak voelt bijna vergelijkbaar met koralen en andere kostbare materialen uit de zee", vertelt een woordvoerder van Zenza.

De meest geschikte en grootste Loofah-planten worden op een zorgvuldige manier, tijdens de groei uitgekozen. Na een goede spoel- en droogsessie in de zon, worden ze opengesneden en de zaden worden verwijderd. Dit werk wordt gedaan door een groep vrouwen in Egypte, onderdeel van een organisatie om deze vrouwen aan inkomen te helpen en een bestaan op te bouwen.

Na dit proces zijn de planten klaar voor een nieuw leven als poëtische lampenkappen en waxinehouders. Zenza vindt dat de ontwerpen en patronen die rechtstreeks uit de natuur worden geoogst, de beste zijn.

Over Zenza
Zenza is vooral bekend door haar koperen gaatjeslampencollectie. "Tegenwoordig is er veel waardering voor het handwerk dat zo kenmerkend is voor deze collectie. Handgemaakte producten hebben een ziel die ze een extra waarde en schoonheid geeft. Zenza combineert vaak oude technieken met een moderne draai in het ontwerp", besluit Zenza.

Meer informatie:
Zenza
Hollandweg 6
1432 DD Aalsmeer
info@zenzahome.com
www.wholesale.zenzahome.com

Publicatiedatum: