"Ik ben de eerste consument wereldwijd die kookt op de cooktop"

Keukenbedrijf opent niet alleen nieuwe studio

Kitchenstudio gaat evenals vorig jaar naar Beurs Eigen Huis in Utrecht. Remy, Igor en Dennis vormen samen het team van Kitchenstudio. Naast dat Remy eigenaar is, ontwerpt hij ook keukens. Technisch uitwerker Igor bestelt alle onderdelen en keukenapparatuur. Dennis monteert en installeert de keukens. 

Kitchenstudio werkt met gepassioneerde meubelmakers en ambachtelijke vakmensen. "Wanneer we met materialen werken die niet iedere keukenleverancier aanbied, is er specifieke expertise nodig. Dan raadplegen wij ons uitgebreide portfolio met vaklieden en specialisten, die allen hun bijdrage hebben geleverd aan het ontstaan en succes van Kitchenstudio", vertelt Remy Blom.

"Het zijn drukke weken die ik achter de rug heb. Druk in de weer met de nieuwe studio die we gaan openen in Beverwijk. Natuurlijk de voorbereidingen voor de nieuwe beurseditie in september en dan heb ik ook nog mijn eigen verhuizing net achter de rug.
Ik heb een prachtige woning gekocht van Plan2000, een vaste klant van mij die een voormalig bruidswinkel heeft omgebouwd naar een compleet ingerichte woning in hartje Scheveningen. De designer van Plan2000 vraagt mij altijd om het nieuwste van het nieuwste en zodoende hebben we voor deze woning gekozen voor de Enfasi Design Cooktop van Steel. Dit was voordat ik überhaupt zelf wist dat ik deze woning ging kopen."

Remy vervolgt: "Ik ben de eerste consument wereldwijd die kookt op deze cooktop. Dit is echt het nieuwste van het nieuwste en Christiaan Borsboom van Steel heeft de fabriek in Italië flink onder druk moeten zetten om de kookplaat voor de oplevering van de woning binnen te krijgen. Het mooie van dit verhaal is dan ook dat hij de kookplaat persoonlijk kwam langs brengen. Hij wist dat ik op zoek was naar een woning in Scheveningen en bij binnenkomst keek hij dan ook om zich heen en zei prompt: "Joh Reem, is dit niet wat voor jou?" "Na jarenlang keukens te mogen leveren aan Plan2000 kon ik nu wat terug kopen, ons droomhuis", aldus Remy.


Remy Blom met vrouw Kathy.

"De afgelopen drie jaar gingen Kathy, mijn vrouw en ik altijd samen naar Beurs Eigen Huis. Zij is de gastvrouw op onze stand en verwelkomt iedereen met een heerlijk hapje of een drankje. Dit jaar kan ze dan ook mooi uit eigen ervaring de mensen uitleggen wat voor fantastische kookplaat de cooktop is, want wij gaan de kookplaat ook daar laten zien aan het grote publiek", besluit Remy.

Meer informatie:
Kitchenstudio
Zuidlarenstraat 57
2545 VP Den Haag
remy@kitchenstudio.nl
www.kitchenstudio.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven