Ontworpen door Jacob de Baan

Zero lamp van Uniqka op longlist Dezeen Awards

De longlist van Dezeen Awards 2019 is bekend. De Zero Lamp van verlichtingsmerk Uniqka is genomineerd voor de Awards.
Uniqka is een designmerk dat zich richt op ambacht en materiaal. De nadruk ligt op de veelzijdigheid en elegantie van leer. De Zero Lamp One is een lederen lamp uit de collectie, ontworpen door Jacob de Baan. De lampenkap is gemaakt van handgestikt plantaardig gelooid leer. Er zijn twee kleuropties: naturel en zwart.

De lamp is verkrijgbaar als hanglamp of staande lamp. De hanglamp kan enkel of als een groep opgehangen worden. Met zijn opvallende vorm markeert de lamp de ruimte waarin hij staat, of deze nu op de vloer, op de tafel of op het dressoir staat. Met de instelbare lampenkap kan de gebruiker de lichthoek wijzigen. Bij de hanglamp zijn de koperen ellipsen ingenieus met elkaar verbonden, met een handgestikt lederen koord. Er zijn twee maten van de hanglamp beschikbaar. 

Over Dezeen Awards
Er zijn 259 interieurprojecten op de longlist voor Dezeen Awards 2019. De inzendingen worden beoordeeld door een team van internationale architecten en personen. De shortlist wordt in september bekend gemaakt. De winnaars worden in oktober aangekondigd.

Meer informatie:
Uniqka
www.uniqka.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.