Flinders en Decorette gaan samenwerking aan

"Flinders en Decorette gaan samenwerken." Dat meldt formuledirecteur Angela van Dongen. "Vanaf eind september zal er een Decorette shop in shop toegevoegd worden in de winkel in Zaandam."

De franchiseformule Decorette, onderdeel van retailservice-organisatie Euretco, zit bepaald niet stil om de consument te bereiken. Eerder opende het in De Woonindustrie een showroom. In het Nieuwegeinse inspiratiecentrum toont de landelijke keten, dat één van de oudste franchiseformules van Nederland is met circa 50 vestigingen, aan dat de conservatieve en behouden woon- en interieurbranche toe is aan verandering. "Je moet daar zijn waar de consument is", zei directeur Angela van Dongen en tijdje terug aan de redactie van Wonen360. Het afgelopen jaar sloot Decorette af met een omzetstijging van 7%.

Flinders
Woonwinkel Flinders, dat onlangs de Shopping Awards Vakprijs 2019 won, lijkt goed te passen bij Decorette. Flinders, waar directeur Geert-Jan Smits (zie foto) de scepter zwaait, is een woonwinkel waar consumenten en bedrijven meer dan 36.000 designproducten kunnen vinden. Het is de missie van Flinders om design voor iedereen toegankelijk te maken. Het bedrijf heeft een webshop, een woonwinkel in Zaandam, een designstudio in Gent en een café in Groningen. 

 

Meer informatie:
Hoofdkantoor Decorette
Koninginneweg 1 
3871 JZ Hoevelaken 
www.decorette.nl
info@decorette.nl

Flinders BV
www.flinders.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven