In september 2019 vindt de officiële lancering plaats

Anglepoise viert 90 jarig bestaan met introductie eigentijdse lichtcollectie

Anglepoise is verheugd om in het jaar van zijn 90 jarig bestaan een nieuwe, eigentijdse lichtcollectie te introduceren. Deze is ontworpen door de beroemde Britse industrieel productontwerper Sir Kenneth Grange.

De collectie biedt een hoogwaardige verlichtingsoplossing voor zowel huishoudelijke als commerciële interieurs en omvat lampen voor tafel, muur en plafond die een hoge stijl combineren met eenvoudige installatie en duurzaamheid.Onderscheiden door een opvallend, grafisch profiel, wordt het ontwerp van Type 80 versterkt door een aantrekkelijke 'halo'-lichtvluchtfunctie in de schaduw. Dit voegt een extra dimensie toe in omgevingen met weinig licht - een verfijning die karakteristiek is voor de ontwerpen van Sir Kenneth voor het merk. Elk detail is zorgvuldig overwogen en nauwkeurig ontworpen om een ​​gestroomlijnde stijl, gebruiksgemak en consistentie in de hele collectie te bieden.

Meer informatie:
Anglepoise
sales@anglepoise.com 
www.anglepoise.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.