The Authentic Italian Table Event in Dekker Trend Centre

Italianen laten zich van hun beste kant zien

Maandag 17 juni vond in het Dekker Trend Centre (DTC) in Zevenhuizen het The Authentic Italian Table Event plaats. De Italiaanse Kamer van Koophandel voor Nederland had op initiatief van het Italiaanse Ministerie van Economische Zaken STEEL Benelux gevraagd om als gastheer op te treden. Algemeen directeur Christian Borsboom nam die rol graag op zich.


Christian Borsboom (links) van STEEL Benelux trad op als gastheer in zijn showroom die te vinden is bij Dekker Trend Centre (DTC). Rechts Nico van Bosman Wijnkopers.

Het event was bedoeld om authentieke Italiaanse gerechten en producten te promoten. En waar kun je dat beter doen dan in de showroom van DTC, waar naast STEEL Benelux ook Wave Kitchen Products (WKP) en PITT cooking (kookpitten die rechtstreeks verwerkt worden in werkbladen). Oud-directeur Frans-Anno Tweebeeke van STEEL Benelux gaf ook acte de présence.

Vooraf werden de genodigden ingelicht wat zij te wachten stonden op het Table Event.

Chef Pablo Gramaglia van de met 1 Michelinster bekroonde ristorante Presidente in Pompei (Italië) was de hoofdgast. Hij bereidde twee gerechten (risotto in giallo en vesuvio fuoco e fiamme) die hij aan de genodigden toelichtte. Verder waren er heerlijke producten van Pianeta Terra te Amsterdam, Schatull te Vaals, Da Braccini te Den Haag en Roberto's Hilton te Amsterdam.

Bekijk hier de fotoreportage.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven