Chef Pablo Gramaglia van ristorante Presidente in Pompei (Italië) was de hoofdgast op The Authentic Italian Table Event.
Oud-directeur Frans-Anno Tweebeeke van STEEL Benelux was ook present.
Van de bijeenkomst, een event van de Italiaanse Kamer van Koophandel voor Nederland, werden opnamen gemaakt.
Rutger de Jong van Arpa, countrymanager van Nederland, liet zich het dessert smaken.
Jerry Severins (links) en Vincent van den Berg van Wave Kitchen Products (WKP).
Pablo Gramaglia bereidde twee gerechten (risotto in giallo en vesuvio fuoco e fiamme) die hij de genodigden toelichtte.
Chef Gramaglia (rechts) en zijn keukenteam druk aan het werk.
Van zulke desserts loopt het water in de mond...
Christian Borsboom (links) van STEEL Benelux trad op als gastheer in zijn showroom die te vinden is bij Dekker Trend Centre (DTC).
Vooraf werden de genodigden ingelicht wat zij te wachten stonden op het Table Event.
Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!
Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.