Licht NL opent vestiging in Rotterdam

Licht NL heeft in Rotterdam een vestiging geopend. In Pakhuis Sint Job (een ontwerp van de architecten J.J. Kanters en Fr. Eriksson) is met vijf andere partijen een interieurcollectief opgezet. In het het historische pand bundelen Intra Lighting Benelux en Licht NL hun krachten. "De samenwerking van deze twee gerenommeerde lichtpartners biedt opdrachtgevers een grote variatie in armaturen en lichtoplossingen", laat een woordvoerder weten.

Het zogeheten JOB interieurcollectief Rotterdam (ICR) is een verzamelplaats van bedrijven die in alle facetten van projectinrichting interieurdesign en uitvoering kunnen bedienen. Alle interieurverwante diensten en producten gevormd in een collectief. De betrokken partijen werken onafhankelijk van elkaar maar in het collectief vindt interne kruisbestuiving op een natuurlijke wijze plaats.

Ontmoetingsplaats
Het onderkomen van het JOB Interieur Collectief is een open inrichting. "De opzet van de werkruimte zorgt voor interactie tussen de aanwezige huurders, opdrachtgevers en interieurarchitecten. Vanuit de huurders worden met regelmaat workshops, lezingen en discussieavond georganiseerd. JOB ICR biedt architecten, ontwerpers en innovators een podium tot presentatie en discussie, daarnaast fungeert de open ruimte ook als 'boilerroom' voor korte brainstormsessies met één of meerdere aanwezige merken. 

Vanuit St Job houdt Licht NL zich bezig met alles waar een ontwerpafdeling zich mee bezig moet houden. Denk aan het ontwerpen van het interieur en het opstellen van verlichtingsplannen. "We merken dat er steeds meer vraag is naar een compleet pakket. Ook kunnen wij hier onze ontwerpen en plannen visueel maken, zodat het echt gaat leven."

Meer informatie:
Licht NL
St. Jobsweg 30-B
3024 EJ Rotterdam
info@lichtnl.nl
www.lichtnl.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven