Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Kan tot een gevaarlijke situatie leiden met risico op elektrische schok'

Terugroepactie sensorlamp Grundig

Grundig heeft een belangrijke veiligheidswaarschuwing uitgebracht en een terugroepactie opgezet voor een led-sensorlamp. Het gaat om model K6549 met barcode: 8711252 54025 2,zo meldt LED Magazine.

Het artikel is verkocht vanaf december 2016 tot mei 2019 bij Shoppartners en XL Discount. Tijdens een onderzoek naar de veiligheid van dit artikel is vastgesteld dat de mechanische kracht van de stekker te klein is waardoor de pinnen kunnen afbreken tijdens gebruik. Dit kan tot een gevaarlijke situatie leiden met een risico op elektrische schok. Klanten wordt verzocht de led-sensorlamp niet meer te gebruiken en te retourneren bij het Shoppartners of het XL Discount filiaal waar het artikel is gekocht.

Op grond hiervan heeft Edco Deutschland heeft besloten om de verkoop van genoemde artikel te stoppen. Indien men in bezit is van de lamp, kan men deze retourneren en wordt het gehele aankoopbedrag vergoed.

Publicatiedatum: