Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Collectie van Talenti wint Best Exhibit Award

Elegante outdoorcollectie van Spaanse architect

De Spaanse architect en ontwerper Ramon Esteve heeft voor het merk Talenti de collectie Casilda gecreƫerd. De collectie bestaat uit meubelen voor buitenshuis met een formele en simpele doch elegante stijl. De collectie omvat zowel lampen als tafels en stoelen. In mei won de collectie de Best Exhibit Award tijdens de ICF in New York.

De verschillende onderdelen binnen de collectie zijn gebaseerd op een structuur van roestvrij staal, dat geverfd is in de kleuren mocha, wit en goud. De zittingen en de rugleuningen worden ondersteund door elastieken riemen, die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik buitenshuis. De kussens van de meubelen kunnen apart worden opgeslagen en zijn goed bestand tegen weersomstandigheden. De kussens komen in drie kleurenvarianten, waaronder melange-grijs, wit-beige en wit in combinatie met melange-grijs. De tafelbladen zijn vervaardigd van titanium, iroko of zilverkleurig hout.

Ramon Esteve studeerde af in 1990, waarna hij zijn eigen studio opende. Kenmerkend voor zijn ontwerpstijl is simpelheid, minimalisme en meubelstukken met een sterk karakter. Ondanks dat de meubelen van de Casilda-collectie zo simpel in opzet zijn, hebben ze veel persoonlijkheid. Daarnaast zorgt het minimalistische ontwerp ervoor dat de onderdelen van de collectie veelzijdig zijn en makkelijk kunnen worden ingezet bij verschillende omgevingen.

Meer informatie:
Talenti
www.talentisrl.com 

Publicatiedatum: