Uitbreiding op DALI assortiment van SLV

Verlichtingsontwikkelaar SLV zet stappen met een aantal nieuwe professionele verlichtingssystemen met DALI ondersteuning. DALI is een internationale standaard om verlichting intelligent en betrouwbaar te beheren. De techniek wordt veelal toegepast in installaties in combinatie met gebouwbeheerssystemen, sensoren en bedieningspanelen. DALI werkt met tweewegcommunicatie, dus enerzijds kan verlichting worden aangestuurd, bijvoorbeeld in/uitschakelen, dimmen, van kleur veranderen. Anderzijds kan door de verlichting worden teruggekoppeld hoe het staat met bijvoorbeeld accu (noodverlichting), energieverbruik, branduren, bewegingsdetectie of defecten. Via DALI zijn armaturen individueel, maar ook in groepen of als totaal te gebruiken, in zowel eenvoudige als complexe systemen. 

Noviteiten in de ‘Explore DALI’ brochure
In de SLV Explore DALI catalogus worden meer dan 50 nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. Een belangrijk rol is weggelegd voor 3-fase spanningsrail met geïntegreerde 2-polige DALI-kabel en de daarbij behorende EURO SPOT en SIGHT led armaturen. Daarnaast zijn er een aantal pendel- en staande WORKLIGHT armaturen die zijn geoptimaliseerd voor het gebruik bij werkplaatsen in een kantoor. Ze zijn onder andere voorzien van een aanwezigheidsdetector en een daglichtsturing, die op elk moment voor het juiste lichtniveau zorgen. Tenslotte is er een nieuwe serie MEDO plafondarmaturen in verschillende kleuren en doorsnedes.

Exclusief online
In navolging van eerdere brochures kiest SLV ervoor om deze “catalogus” niet in de vorm van een gedrukte brochure op de markt te brengen, maar als een handige online catalogus, die de functionaliteit van een webshop benaderd. Uiteraard geschikt voor gebruik op smartphones, tablets en laptops met touchscreen. Naast snel zoeken, organiseren en alle productinformatie zien, kan men in de online catalogus direct de actuele voorraad raadplegen en zelf individuele PDF’s met productkeuzes downloaden of versturen.

Meer informatie:
SLV
www.slv.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven