Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Smart lichtbronnen, een slimme zet'

Ze zijn nieuw in het assortiment van QAZQA: lichtbronnen met een Smartfunctie. "Om gemak en functionaliteit te combineren zijn deze lichtbronnen een echte aanrader voor armaturen", vertelt woordvoerster Flore Keller.

"Wij van QAZQA houden van de nieuwste technologie en dat geven we graag door aan onze klanten. Technologische snufjes gaan heel ver en wij lopen mee, het liefst helemaal vooraan in de rij", aldus Flore. Dankzij de LUEDD applicatie kan een ieder gemakkelijk de lichtbronnen instellen zoals hij of zij dat wil. "We noemen het ook graag 'een dynamische lichtervaring', de hele dag door. In de ochtend maak je makkelijk gebruik van functioneel licht, in de avond mag het iets gezelliger met gedimd, aangenaam licht. Dus als je een keer iets anders wilt, dan kan dat. De lichtbron is instelbaar op verschillende kleuren dankzij het RGB-kleursysteem."

Volgens Flore is het in de horeca een echte must-have. "Je biedt extra comfort aan en dat is iets wat gasten enorm appreciƫren", weet ze.

Meer informatie: www.qazqa.nl

Publicatiedatum: