Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Product valt op door minimalisme en optische functionaliteit

Kreon Up 40: comeback armatuur uit jaren '80

Kreon lanceerde in de jaren '80 het eerste Up-armatuur als deel van de up-side-down reeks. In 2011 werd een nieuwe variant van 165 mm gelanceerd, die voor het eerst te zien was op Euroluce in Milaan. Enkele jaren later volgde een kleinere versie, de Kreon Up 80.
Het verlichtingsbedrijf komt nu met de nieuwste Up-armatuur: Up 40. Dit is meteen ook de kleinste, met een zichtbare breedte van 40 mm.

Het kleinste product uit de Kreon Up-familie valt op door zijn minimalisme en optische functionaliteit. Dankzij het kleine formaat, biedt Up 40 evenveel toepassingsmogelijkheden als zijn grotere voorgangers. De armatuur kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, het toestel heeft een Ip67-waarde. Ook de huls van marine-grade aluminium en roestvrijstaal zorgen ervoor dat de verlichting de weersomstandigheden kan doorstaan.

Kreon Up 40 is verkrijgbaar in een vierkante en een ronde uitvoering, afgewerkt met zwart of wit gehard glas. De rand is van gezandstraald roestvast staal (naturel of zwart PVD-coating). Spots die van beneden naar boven schijnen, hebben wel eens een verblindend effect, maar bij Up 40 is, net zoals bij andere kreon armaturen, de LED-module diep in de armaturen geplaatst. Hij kan bovendien optioneel voorzien worden van een antiverblindingslouver. Die louver maakt het mogelijk om het licht tot op de millimeter te richten, om zo verticale verlichting te creƫren. Naast een uplighter, is er van Up 40 ook een opbouw-downlighter verkrijgbaar

Meer informatie:
Kreon
Industrieweg-Noord 1152
3660 Opglabbeek
mailbox@kreon.com
www.kreon.com

Publicatiedatum: