Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Verkrijgbaar in meerdere varianten

Nieuwste armatuursysteem van Occhio voorziet architecten van juiste verlichtingstools

Rationeel, maar toch expressief: het nieuwste lineaire armatuursysteem van Occhio, de Mito Linear, biedt architecten de juiste verlichtingstools voor hun werk. 

Lichtgolven. De aanwijzing zit in de naam. Ze slingeren. De Mito Linear is het nieuwe armatuursysteem van de Duitse verlichtingsfabrikant. Net zo architecturaal als de bestaande Mito-serie van het merk, neemt Mito lineair de kortste route tussen twee punten, heeft het super-rationele vormen met verfijnde afwerkingen en is het aangevuld met de geavanceerde verlichtingstechnologie. Het resultaat is een systeem van vloer-, hangende en plafondlampen dat zich leent voor specificatie door professionals in zowel project- als woonomgevingen.


Mito Linear

De serie bestaat uit een aantal verschillende modellen. Mito Volo is een pendelarmatuur die, net als al zijn broers en zussen, het optimale licht levert voor thuis, op het werk en voor hybride ruimtes. De hoogte is instelbaar met slechts één hand, terwijl de aanrakingloze bediening van de lichtbron zelf gebruikers toestaat om de verlichting tussen boven- en onderlicht te activeren, dimmen en verspreiden. 


Mito Alto

Mito alto is een plafondgemonteerde armatuur met een ultradun profiel en verkrijgbaar in verschillende lengtes. De Mito alto-kant, heeft dezelfde kenmerken, maar is ontworpen om muren te voorzien van een vleugje architectuurverhogend licht. Een geïntegreerde, convertor in de "omhoog" -montageoptie zorgt ervoor dat de minimalistische esthetiek wordt aangehouden. Het is een kwestie van plug and play.

Back to down to earth en Mito terra en Mito terra 3d leveren vloerstaande verlichtingsoplossingen vol met innovatieve technologie. Ontwikkeld met werkruimtes in het achterhoofd, met name voorzien van een lichaamssensor die zorgt voor bedieningsgemak tijdens het zitten en werken, een bewegingssensor die ervoor zorgt dat het licht gaat branden wanneer een persoon de kamer binnenkomt, en omgevingslichtregeling. De laatste past het licht dynamisch aan de veranderende natuurlijke lichtniveaus aan, waardoor de optimale lichtomstandigheden constant worden gehandhaafd. 


Mito terra 3d

Mito terra 3d biedt bovendien extra functionaliteit in termen van driedimensionale verplaatsbaarheid.

Elk product heeft in het lineaire Mito-systeem de "kleurtune" -technologie, waarmee de gebruiker de lichttemperatuur kan aanpassen aan hun veranderende behoeften. Instelbaar tussen 2.700 en 4.000K, voor precieze, stemmingsspecifieke verlichting - tijdens donkere uren kan het een warmer licht leveren voor gebruikers en omgekeerd, voor het werken, kan een koeler licht worden uitgezonden. 

Meer informatie:
Occhio
www.occhio.de 

Publicatiedatum: