Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
B2B-klanten en -opdrachtgevers komen steeds vaker met projectvragen

Eigenaresse Daan de Vaan: “Wij leveren geen verlichting, maar creëren sfeer”

De Vaan Verlichting is zo'n twee jaar geleden een andere koers gaan varen. "Wij zijn ons meer gaan toeleggen op service en advies, mede door de ervaringen die wij hadden op onze stand in het ETC Design Center in Culemborg en de veranderende vraag op de diverse beurzen waar wij ons presenteren", vertelt Daan de Vaan.

Daan de Vaan (rechts) met lichtontwerper Roberto Treffers.

"Onze B2B-klanten en -opdrachtgevers kwamen steeds vaker met projectvragen naar ons toe en minder over individuele lampen", vervolgt ze. "Om op die veranderende vraag in te kunnen spelen hebben wij onze collecties zodanig aangepast dat we nu in staat zijn om een project volledig te kunnen begeleiden."

Dit betekent in de praktijk dat De Vaan Verlichting in staat is om niet alleen decoratieve verlichting te adviseren en leveren, maar ook de technische verlichting. "Wij zagen daardoor een grotere diversiteit in de vraag van onze cliënten en opdrachtgevers ontstaan en gaan op korte termijn zelfs in België uitbreiden.
Momenteel kijken wij er niet van op als we de lichtplannen en verlichting voor een hotel moeten leveren. Wij kunnen namelijk zowel de publieke ruimtes als de kamers, Back of the House en aanlichting van het pand en de tuin van de juiste armaturen voorzien."

"Onze nauwe samenwerking met een lichtarchitecten-bedrijf is wat dat betreft een goede beslissing geweest. De laatste tijd komt draadloze Domotica enorm opzetten. Vooral voor de residentiële gebruiker vergt de traditionele Domotica naast een grote investering veel hak- en breekwerk, het trekken van extra bedrading, installatie en programmering van de software. Bij onze draadloze systemen kan de eindgebruiker zelf eenvoudig programmeren en kunnen wij, indien nodig, in het systeem meekijken en zo eventuele problemen oplossen. Onderhouds- en voorrijkosten worden op deze manier tot het minimum beperkt! Bijna iedere bestelling die wij nu leveren bevat al modules voor de draadloze aansturing van onze verlichting", besluit Daan.

Meer informatie:
De Vaan Verlichting
Daan de Vaan
info@devaanacc.nl
www.devaanacc.nl
+31 6 51 32 20 81