Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Bij elke verkoop gaat een deel naar de WakaWaka-stichting'

Nieuwe modellen Amsterdams lampenlabel

Het lampenmerk It’s About Romi heeft een aantal nieuwe lampencollecties uitgebracht. Een deel van de collecties is onderdeel van het Good & Mojo-concept, dat originele designs combineert met duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid. Het in Amsterdam gevestigde bedrijf bestaat sinds 1993 en is gesetteld aan de Herengracht.

Nieuwe modellen
Een aantal nieuwe lampen is geïnspireerd door het moderne stadsleven. De Lyon is een elegante en praktische leeslamp voor in de huiskamer of naast het bed, die in een zwarte of gouden uitvoering wordt geleverd. De Biarritz is een hangende lamp, die in twee kleuren en twee vormen beschikbaar is. De kleuren zijn zwart of wit en de verschillende types zijn een ronde kandelaar met aanpasbare armen of een langere versie met zes draaiende armen. De Paris is een lamp die marmer met glas combineert en in zwarte en witte uitvoeringen beschikbaar is.


Model Kalahari

Inspiratiebron
De inspiratie voor de Good & Mojo-collectie komt vanuit exotische gebieden. Zo zijn de Kalimantan-lampen genoemd naar het Indonesische eiland. De muur- en hanglampen van de Kalimantan-serie zijn vormgegeven met natuurlijk bamboe en een zwarte kleur. De serie omvat verschillende types aan hanglampen met een tot zeven lampekappen. De muurlampen zijn in twee versies beschikbaar, die zowel een prachtig decorerend effect hebben als een aangename, knusse verlichting geven.

De Iguazu is genoemd naar de Braziliaanse watervallen. De Iguazu is een hangende lamp, die in beide versies gemaakt is van juten. De Komodo is genoemd naar de Indonesische Komodovaraan. De staande lamp heeft drie fittings, is vervaardigd van bamboe en komt in de kleuren naturel, zwart of wit.


Model Sagano

Goed doel
Voor elke lamp van de Good & Mojo-collectie die wordt verkocht, wordt 5% van de omzet gedoneerd aan de WakaWaka-stichting. Deze stichting zet zich in voor het leveren van noodverlichting in crisissituaties over de hele wereld.

''Sinds 1993 hebben we huishoudelijk & verlichting gecreëerd voor thuis door middel van hard werken, toewijding en vooral plezier! We halen de inspiratie van het stedelijke leven in de stad, maar ook de natuur geeft ons veel ideeën. We houden van eenvoud, maar zijn sterk in ontwerp van pure materialen.'' Het label is verkrijgbaar via winkels en webshops, wereldwijd.

Meer informatie:
It's About Romi
hello@itsaboutromi.nl
www.itsaboutromi.nl
www.goodandmojo.nl

Publicatiedatum: