Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Samenwerking specialist projectverlichting met vintagedesigner

Eigenaar Gijs Buis: “Met komst van Ruud kunnen we de X-factor in onze projecten uitbreiden''

Vanaf februari 2019 is de samenwerking tussen BINK lampen & Industrial Re-Designs een feit. BINK lampen is importeur, dealer en producent van erfgoed armaturen gespecialiseerd in de BAUHAUS periode. BINK richt zich op projectmatige lichtoplossingen voor retail, horeca, kantoren, hotels, bedrijfshallen en residentiële projecten.
Industrial Re-Designs bedenkt, zoekt en produceert custom made interieur objecten. De focus is gericht op verlichting en industrieel design uit 1920 -1970 in combinatie met nieuwe technieken en materialen.


Ruud Strobbe (links) van Industrial Re-Design en Gijs Buis van BINK lampen. 

Het concept
Recycling, upcycling, restauratie en dan nog een stap verder.
Projectleider en vormgever Ruud Strobbe, het brein achter deze ontwikkeling heeft een bijzondere "eigen" visie op industrieel interieur:
''Het moet uitzonderlijk zijn.'' Met zijn visuele instelling - hij is al 20 jaar fotograaf, maar ook met zijn technische en vormgevende achtergrond heeft hij genoeg ervaring om een lumineus idee tot uitvoering te brengen.


Overzicht producten van Industrial Re-Designs bij BINK lampen.

Nieuw
Qua functionaliteit worden de originele designs verbeterd en aangepast om het ontwerp naar het huidige millennium te halen.
Door de aanpassingen is soms de functie anders geworden of de oorspronkelijke werking geoptimaliseerd. Dit kan gebeurd zijn door een subtiele toevoeging van LED maar ook door oud design te combineren of aan te vullen met moderne technieken en materialen.
Mede door de onnavolgbare kwaliteit van de restauratie spreken we dan ook over unieke collectors items.


Overzicht producten Industrial Re-Design.

Gijs Buis, eigenaar BINK over de samenwerking: “Met de komst van Ruud kunnen we de X-factor in onze projecten verder uitbreiden. Zijn meedogenloos goede oog voor proporties en vakmanschap wordt de spil van BINK’s custom made design afdeling binnen onze projectorganisatie”.

Meer informatie:
BINK lampen
info@binklampen.nl
www.binklampen.nl

Publicatiedatum: