Weer, gebruik en leeftijd geven lampen eigen onderscheidend vermogen

Faren is een jong bedrijf, gevestigd in Antwerpen dat unieke industriële verlichtingsoplossingen biedt. Het is opgericht door Sanjay Schellekens en Melanie Caitlin Veen. Het Antwerpse duo deelt een passie voor het opruimen van rommelmarkten en tweedehandswinkels en het ontdekken van verlaten sites over de hele wereld. De lampen zijn afkomstig van oude schepen en verlaten industrieterreinen over de hele wereld, elk van deze lampen weerspiegelt een stukje geschiedenis. Weer, gebruik en leeftijd geven de lampen hun eigen onderscheidend vermogen. 

Elke lamp wordt met zorg hersteld om te voldoen aan de Europese regelgeving en voorzien van energie-efficiënte LED-lampen. Door het zorgvuldig behandelen behoudt elke lamp sporen van de industriële of maritieme afkomst.

Het resultaat zijn lampen met een boeiend verleden. Elke lamp krijgt ook een naam mee. Kortom verlichting met een verhaal. Mix en match verschillende stofdraden, lampenbollen, gloeilampen, lichtvoeten, plafondrozetten en 28 vintage snoeren om een unieke verlichtingsoplossing te creëren. Elke lamp krijgt​​ een stempel van goedkeuring om de individualiteit en kwaliteit aan te geven.

De Faren webshop is sinds het eerste weekend van december geopend. De showroom volgt binnenkort.

Meer informatie:
Faren
info@faren.be
www.faren.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven