Minimalistische verlichting oogt slank

Coconne objects is een nieuw, veelzijdig merk, ontstaan vanuit architectuurkantoor Coconne Architecten. De collectie van creatieve objecten die elk in functie van een welbepaald architectuurproject zijn ontworpen, bevatten naast meubelen ook lichtarmaturen.

Odette is zowel een verlichtingsarmatuur als legplank. Een lijnlamp in een ruimte die zeer diffuus licht verspreid. Hoewel deze lamp gegroeid is uit het idee om hem tegen de muur te plaatsen, kan deze ook geleverd worden als plafondmodel.

Odiel is een variante op Odette. Een lijnlamp als staaf in de ruimte die licht verspreid. Dit model wordt voornamelijk gebruikt als wandmodel en richt zijn licht enkel naar de ruimte.

Odilon is eveneens een variante op Odette. Dit model wordt voornamelijk gebruikt als wandmodel en richt zijn licht zowel naar de ruimte als naar de muur.

De Staafcollectie is een verlichtingsreeks die gegroeid is uit de wens om een lichtelement zo slank en zo neutraal mogelijk in een ruimte te positioneren. De aandacht gaat niet naar de lamp, maar naar het gevoelige licht wat eruit komt.

Al naar gelang de verschillende modellen kan er gekozen worden voor zeer gericht licht, dat bij een ander model diffuus licht wordt.
Dit is volledig afhankelijk van de positie van de lichtbron in de buis.

Alle armaturen zijn vervaardigd uit een gepoederlakte aluminium. Deze structuurlak is verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Eveneens kan dit object, indien gewenst, overschilderd worden om een eenheid te vormen met de achterliggende muur. De armaturen zijn standaard in diverse maten verkrijgbaar. Natuurlijk kunnen deze armaturen ook in volledig maatwerk aangeleverd worden.

Meer informatie:
Coconne
info@coconne.be
www.coconne.be


Publicatiedatum:
Auteur:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven