Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Intuïtieve gadgetontwerpen

Lampen ontworpen in een kader

De nieuwste creaties van Nendo zijn Gaku, (Japans) dat staat voor frame. De diverse lampen zijn ontworpen in een kader met bijpassende objecten, als een accessoires en meubels.

Een hanglamp met verstelbare hoogte hangt in het frame, terwijl een draadloze versie voorzien is van een contactloze oplaadfunctie om de lamp van stroom te voorzien. De lamp kan vrij worden verplaatst wanneer ergens anders verlichting nodig is. De oplaadbare lamp heeft een batterij van 6 tot 48 uur.

De ontwerper Nendo is een samenwerking aangegaan met het Italiaanse bedrijf Flos, dat 'bloem' in het Latijn betekent. Flos kwam voort uit het idee om objecten te maken, die de manier van leven zouden veranderen voor zowel de Italiaanse markt als de buitenlandse markten. De Japanse Manga-serie Doraemon heeft Nendo altijd geïnspireerd in zijn vermogen om intuïtieve gadgetontwerpen te combineren met een leuke en vriendelijke grafische uitstraling.

Meer informatie:
Flos
www.flos.com

Publicatiedatum: